Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Έξι Δήμαρχοι στο ίδιο τραπέζι- Τι έλεγαν;

Αχαΐα: Έξι Δήμαρχοι στο ίδιο τραπέζι- Τι έλεγαν;

Είναι φίλοι από παλιά καίτοι πολιτικά αντίπαλοι

Υπήρξαν και οι έξι Δήμαρχοι σε Δήμους της Αχαΐας, που εκλέχτηκαν στις  πρώτες συνενώσεις Δήμων και Κοινοτήτων. Παρότι ανήκαν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ανέπτυξαν τότε μια στενή συνεργασία η οποία εξελίχθηκε και σε φιλία. Μια φιλία που παραμένει και σήμερα ισχυρή. Προ ημερών συναντήθηκαν και τα είπαν μεταξύ «τυρού και αχλαδίου».

Τι ακριβώς είπαν δεν μάθαμε, αλλά ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος ανήρτησε τη φωτογραφία στο fb με το εξής post: «Να μπορούσε κάποιος να ακούσει το τί ειπώθηκε σε αυτό το τραπέζι...».

Όπερ σημαίνει ότι ειπώθηκαν ενδιαφέροντα πράγματα, που πιθανόν έχουν σχέση και με τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν του χρόνου και μάλιστα με απλή αναλογική. Και επειδή η απλή αναλογική εκ των πραγμάτων οδηγεί σε συνεργασίες αντίπαλων πολιτικά δυνάμεων, είναι φανερό ότι η φιλία που κατακτήθηκε προ ετών, ίσως σήμερα να αποδειχθεί κρίσιμη και χρήσιμη…

Για την ιστορία, στην φωτογραφία: ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και πρώην Δήμαρχος Ωλενίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Δύμης Διονύσης Γκοτσούλιας, ο πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Βραχναιϊκων Βασίλης Τογαντζής, ο πρώην Δήμαρχος Φαρρών και νυν Ερυμάνθου Θάνος Καρπής και ο πρώην Δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις