Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο τρόμος επιστρέφει -Έρχεται 19 Απριλίου το "Amityville: Το Ξύπνημα"

Ο τρόμος επιστρέφει -Έρχεται 19 Απριλίου...

Θα το δούμε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε

Την ερχόμενη Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 θα βγει στην Ελλάδα από την Odeon το φιλμ τρόμου «Amityville: Το Ξύπνημα - Amityville: The Awakening» που στις ΗΠΑ παίχθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με εισπράξεις 8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το «Amityville: Το Ξύπνημα» είναι η συνέχεια του πασίγνωστου franchise ταινιών τρόμου και εμπνέεται από τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν σαράντα χρόνια πριν, κάνοντας τον τρόμο ακόμα μεγαλύτερο…, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Franck Khalfoun.

Ένα από τα πιο διάσημα franchise ταινιών τρόμου παγκοσμίως, επιστρέφει λοιπόν πιο τρομακτικό από ποτέ. Η Μπελ, η μικρή της αδελφή και ο αδελφός της που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, μετακομίζουν με τη μητέρα τους, Τζόαν, σε ένα νέο και παράξενο σπίτι στο Άμιτιβιλ, προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα και να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην κοστοβόρα θεραπεία υγείας του νεαρού Τζέιμς.

Κάποια περίεργα φαινόμενα, όμως, –συμπεριλαμβανομένης και της ανεξήγητης, θαυματουργής ίασης του νεαρού αδελφού– δεν θ’ αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι της οικογένειας, με αποτέλεσμα η Μπελ να υποψιαστεί πλέον ότι η μητέρα τους απέκρυψε την πλήρη ανατριχιαστική αλήθεια για το μυστηριώδες σπίτι… Όταν πλέον συνειδητοποιήσουν όλοι ότι το σπίτι στο οποίο μετακόμισαν είναι το ξακουστό στοιχειωμένο σπίτι του Άμιτιβιλ, ίσως να είναι αργά. Υπάρχει άραγε τρόπος να βγει κανείς από την κόλαση; Starring

Παίζουν οι: Jennifer Jason Leigh

Bella Thorne

Cameron Monaghan

Thomas Mann

Jennifer Morrison

Kurtwood Smith.

Διάρκεια: 87 λεπτά.

Η ταινία θα προβληθεί και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture