Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ το επίσημο τρέιλερ του νέου φιλμ της Μάρβελ "Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας"

ΔΕΙΤΕ το επίσημο τρέιλερ του νέου φιλμ τ...

Καταφθάνει 26 Απριλίου 2018 στην Ελλάδα ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ

Eίναι γεγονός και έχει ήδη προκαλέσει ευχάριστη αναστάτωση και αδημονία στους φαν. Το επίσημο διαφημιστικό τρέιλερ του νέου φιλμ της Μάρβελ «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας - Avengers: Infinity War» δόθηκε στη δημοσιότητα εν αναμονή της ταινίας που θα μας έρθει στις 26 Απριλίου 2018 ταυτόχρονα και με την έξοδο της στις ΗΠΑ.

Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, το «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας - Avengers: Infinity War» της Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Feelgood.

Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos (ρόλο που ανέλαβε να υποδυθεί ο 50χρονος Τζος Μπρόλιν), πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Στην ταινία σε σκηνοθεσία των αδελφών Άντονι και Τζο Ρούσο, οι οποίοι έχουν υπογράψει τα πολύ επιτυχημένα «Captain America: The Winter Soldier» το 2014 και «Captain America: Civil War» το 2016, παίζουν οι Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Κρις Πρατ, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, κ.α.

Όλοι δηλαδή οι υπερήρωες της Μάρβελ, από τον Iron Man και τον Thor έως τον Black Panther, μαζί στην ίδια ταινία!

Το πολυαναμενόμενο φιλμ θα παιχθεί και σε 3D και θα το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture