Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΑΠΟ 22/3 Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ "Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ- THE HURRICANE HEIST"

 ΑΠΟ 22/3 Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ "Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ...

Με τον Τόμπι Κέμπελ - Θα την δούμε και στην Πάτρα

To action thriller Αμερικανικής παραγωγής «Η συμμορία του Τυφώνα – The Hurricane Heist», το διαφημιστικό τρέιλερ του οποίου ήδη προβάλλεται στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε, έκανε ήδη πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ το περασμένο τριήμερο 9-11/3/2018 καταλαμβάνοντας την 8η θέση στο boxoffice με 3,2 εκατομμύρια δολάρια ενώ στην Ελλάδα αναμένεται να βγει στις 22 Μαρτίου και θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο άνθρωπος πίσω από το κινηματογραφικό φαινόμενο του «Fast & Furious – Μαχητές των δρόμων» επιστρέφει με μια ταινία δράσης που σας βάζει στην καρδιά του μεγαλύτερου τυφώνα στην ιστορία των ΗΠΑ για μια εξωφρενική ληστεία που όμοιά της δεν έχετε ξαναδεί!

Λίγα λόγια για την ταινία

1992, Αλαμπάμα. Ένα σκληρό παιχνίδι της μοίρας παίρνει τη ζωή του αφοσιωμένου πατέρα και επαγγελματία κυνηγού καταιγίδων Μπρους Ράτλετζ, αφήνοντας τους γιους του, Ουίλ και Μπριζ, στο έλεος της Φύσης. 25 χρόνια μετά, ο Ουίλ εργάζεται για την κυβέρνηση ως μετεωρολόγος και παρακολουθεί την γέννηση του πιο δυνατού τυφώνα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Καθώς οι ντόπιοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους ενόψει της επέλασης του εφιαλτικού φυσικού φαινομένου, μία σπείρα θα βάλει στόχο να κλέψει 600 εκατομμύρια σε χαρτονομίσματα που αποσύρονται από την κυκλοφορία και ο Ουίλ, μαζί με τον αδελφό του και μία κυβερνητική πράκτορα, είναι οι μόνοι που μπορούν να τους αποτρέψουν - αν δεν παρασυρθούν από τον τυφώνα φυσικά...

Η σκηνοθεσία είναι του Rob Cohen και παίζουν ο 35χρονος Άγγλος ηθοποιός Toby Kebbell που τον είδαμε και στο ριμέικ του «Ben Hur» το 2016 και στην «Ύποπτη Συνωμοσίας» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ το 2010, καθώς και οι Maggie Grace και Ryan Kwanten.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture