Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 29 Μαρτίου στην Ελλάδα ο "Πίτερ Ράμπιτ"

Έρχεται 29 Μαρτίου στην Ελλάδα ο "Π...

Στις 18/3 θα λάβει χώρα παιχνίδι θησαυρού στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ο σκανταλιάρης και αξιαγάπητος λαγός Πίτερ Ράμπιτ έρχεται με μια ολόδική του ταινία στις 29 Μαρτίου 2018, ή μάλλον, όχι μόνο δική του, αφού τα βάζει με τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ, που κληρονομεί ένα όμορφο σπίτι στην εξοχή, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας Feelgood. Μόνο που ο κήπος είναι το σπίτι του Πίτερ και το μέρος από το οποίο κλέβει συστηματικά υπέροχα λαχανικά και φρούτα.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα της φιλόζωης γειτόνισσας, Μπι, οι δυο τους θα σκαρφιστούν διάφορους τρόπους για να πάρουν τη νίκη σε μια ξέφρενη και μέχρι τελικής πτώσης αστεία μάχη.

Κάπως έτσι, οι μικροί φίλοι του χαριτωμένου ήρωα της Μπέατριξ Πότερ, Πίτερ θα έχουν την ευκαιρία την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 2 το μεσημέρι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, να τον βοηθήσουν να βρει το χαμένο του καρότο, που το έχασε σε μια ακόμα προσπάθεια να ξεφύγει από τον Μακ Γκρέγκορ. Ένα διασκεδαστικά σχεδιασμένο, ευφάνταστο κυνήγι θησαυρού ξεκινά από την είσοδο του Πάρκου, όπου τα παιδιά θα χωριστούν αρχικά σε δυο ομάδες. Μέσα από βόλτες, περιηγήσεις και κρυμμένα στοιχεία, τα παιδιά θα βρίσκουν στοιχεία και θα προχωρούν στους επόμενους σταθμούς, για να φτάσουν στο χαμένο καρότο και στον Πίτερ Ράμπιτ που θα τους επιβραβεύσει για τη βοήθεια και την εφευρετικότητά τους.

Σε αυτό το κυνήγι δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς η οικογένεια του Πίτερ, η Κότοντεϊλ, η Φλόπσυ, η Μόπσυ και ο Μπέντζαμιν Μπάνι, θα τους δίνουν χρήσιμες συμβουλές μέσα από βοηθητικές κάρτες.

Ραντεβού λοιπόν, την Κυριακή 18 Μαρτίου στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για το φανταστικό κυνήγι καρότου, όπου με το εισιτήριο της εισόδου, οι μικροί εξερευνητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον κόσμο του Πίτερ Ράμπιτ.

Σύνοψη ταινίας:

Ο σκανταλιάρης, τολμηρός και ανήσυχος Πίτερ Ράμπιτ θα κοντράρει τον Τόμας Μακ Γκρέγκορ (στο ρόλο ο Domhnall Gleeson) μέχρι τελικής πτώσης. Το καρότο της έριδος είναι ο λαχταριστός λαχανόκηπος του προκομμένου και πολύ κτητικού Μακ Γκρέγκορ. Όταν στο σκηνικό εμφανιστεί μια γλυκομίλητη και φιλόζωη γειτόνισσα, η Μπι (στο ρόλο η Rose Byrne), οι δύο αντίπαλοι θα διεκδικήσουν την αποκλειστική εύνοια της με πάθος και η διαμάχη τους θα γίνει χειρότερη από ποτέ. Ο καθένας έχει δικά του τεχνάσματα, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει, με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται για απόβαση.

Παίζει ακόμα ο Σαμ Νιλ και ακούγονται οι φωνές των  Μάργκοτ Ρόμπι, Τζέιμς Κόρντεν, Ντέιζι Ρίντλει, κ.α.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 9 Φεβρουαρίου 2018, έχει σημειώσει εμπορική επιτυχία με 102 εκατομμύρια δολάρια διεθνείς εισπράξεις μέχρι στιγμής. Θα την δούμε και στην Πάτρα από τις 29/3 ενόψει και του Πάσχα. Το σενάριο, η παραγωγή και η σκηνοθεσία είναι του Will Gluck.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture