Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πρεμιέρα στην Αθήνα για το «Do It Yourself» - Στην Πάτρα θα έρθει 22 Μαρτίου

Πρεμιέρα στην Αθήνα για το «Do It Yourse...

Σκηνοθετεί ο Δ. Τσιλιφώνης και πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Είδαμε το διαφημιστικό του τρέιλερ στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε και άφησε πολλές υποσχέσεις. Ο λόγος για την Ελληνική ταινία με τίτλο «Do It Yourself» του Δημήτρη Τσιλιφώνη με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο ηθοποιό Κωνσταντίνο Ασπιώτη, η επίσημη πρεμιέρα της οποίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Μαρτίου 2018, στον κινηματογράφο Odeon Όπερα, στην οδό Ακαδημίας στην Αθήνα.

Η ταινία «Do It Yourself» που φαίνεται από το τρέιλερ πολύ μοντέρνα, «τρελούτσικη» και μοντέρνα θα βγει στις Αθηναικές αίθουσες καθώς και στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 8 Μαρτίου ενώ στην υπόλοιπη χώρα (αναμένεται και στην Πάτρα, στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε) την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.

Ένα δυνατό χειροκρότημα εισέπραξαν ο νέος σκηνοθέτης, με θητεία σε φιλμ μικρού μήκους Δημήτρης Τσιλιφώνης, το λαμπερό καστ αλλά και οι συντελεστές της πρώτης στο είδος της, για τα ελληνικά δεδομένα, crime/comedy ταινίας «Do It Yourself», στην επίσημη πρεμιέρα που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου στο σινέ Odeon Όπερα, στο κέντρο της Αθήνας.

Τον Δημήτρη Τσιλιφώνη πλαισίωσαν οι πρωταγωνιστές του φιλμ, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μυρτώ Αλικάκη, Αργύρης Ξάφης, Θέμης Πάνου, ο Χρήστος Χριστοδούλου που υπογράφει την μουσική της ταινίας, αλλά και πολλοί από τους συντελεστές που συνέβαλαν στο να έρθει στους κινηματογράφους η φρέσκια ματιά του σκηνοθέτη.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι, ηθοποιοί του θεάτρου, του κινηματογράφου, άνθρωποι από τον επιχειρηματικό χώρο αλλά και πολιτικοί. Μετά το τέλος της προβολής, οι συντελεστές της ταινίας υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε ένα urban party στη στοά του Odeon Όπερα. Η βραδιά γέμισε με indie μουσικές, παγωμένη μπίρα από την Έζα, πολλές selfies και social media posts από τους καλεσμένους, οι οποίοι έμειναν πιστοί στο viral πνεύμα της ταινίας.

Φυσικά, ήταν εκεί και η (πλαστική κούκλα) Σούζι.

*Η ταινία «Do It Yourself» όπου παίζουν και οι Χρήστος Λούλης και Πάνος Κορώνης, θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες Odeon Όπερα στην Αθήνα και Cine Vakoura στη Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου 2018 και πανελλαδικά στις 22 Μαρτίου, σε διανομή από την εταιρεία ODEON.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture