Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έτοιμο το τρέιλερ του 5ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ "Νύχτες Τρόμου" - ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Έτοιμο το τρέιλερ του 5ου Κινηματογραφικ...

Πρωταγωνιστούν οι Ορέστης Τζιόβας και Κατερίνα Δημητρόγλου

Το επίσημο trailer του 5ου Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου», του μεγαλύτερου κινηματογραφικού Φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα είναι έτοιμο και δόθηκε στη δημοσιότητα. Η επιτυχία της περσινής διοργάνωσης έδειξε όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Συμφωνήθηκε ότι το 5ο Horrorant Film Festival θα πρέπει να είναι πραγματικά πρωτοποριακό, ώστε να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια ενός ανερχόμενου genre movie fest.

Έτσι δυόμιση περίπου μήνες από το άνοιγμα της αυλαίας, η πρώτη μεγάλη έκπληξη είναι εδώ και δεν είναι άλλη από το trailer που είναι αρκετά πρωτότυπο και κυριολεκτικά κινηματογραφικό.

Ο σκηνοθέτης Πάνος Ηλιακόπουλος έστησε μια μικρή υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστές τον Ορέστη Τζιόβα και τη Κατερίνα Δημητρόγλου!

Τα βήματα ενός νεαρού ζευγαριού τους οδηγούν σε έναν ερημικό κινηματογράφο. Ένα κόκκινο μπαλόνι τους οδηγεί στο ταμείο. Η περίεργη υπάλληλος τους δίνει δύο εισιτήρια, με τη πορεία τους στο φουαγιέ να αποδεικνύεται ιδιαίτερα επεισοδιακή…

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους δύο ηθοποιούς για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, που διήρκεσε αρκετά περισσότερο απ’ όσο είχε αρχικά προγραμματιστεί, τους special effects experts αδερφούς Αλαχούζου που βοήθησαν πίσω αλλά και μπροστά από τη κάμερα, αλλά και τους πάντα πρόθυμους cosplayers χωρίς τη συμβολή των οποίων, το trailer θα ήταν αδύνατον να υλοποιηθεί.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΡΕΙΛΕΡ

Σκηνοθεσία: Πάνος Ηλιακόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Δημητρόγλου.

Συμμετέχουν: Γιώργος & Ρούλης Αλαχούζος, Αθηνά Κλαδάκη, Αλεξάνδρα Φράγκου, Ελίνα Πινέλλη, Αντώνης Θεοχαρίδης, Μαίρη Μυλωνά, Ιμπρισίμοβα Στεφάνια, Λαμπρινή Τσιάντα, Χριστίνα Παραβατού, Αλκμήνη Σωνίδου, Χριστίνα Φρονιμακη, Γιωτα Ανδρουτσοπουλου

D.o.P.: Βασιλης Κασβίκης

Camera Operator: Γιάννης Αγελαδόπουλος

Art Direction Αλεξάνδρα Γουλέα

Custom Scoring & Sound Design: Scapetune

Graphic Design: The End Post Production

Colour Correcrion: Kinematic Motion Pictures

Παραγωγή: FilmBoy Pictures.

* Το Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Θα πραγματοποιηθεί 3-9 Μάη 2018 στο Ααβόρα και το Ιντεάλ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα:
http://www.horrorantfilmfestival.com/
https://www.facebook.com/HorrorantFilmFestival/
http://www.horrorant.com/
http://www.filmboy.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture