Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με...εικαστικό τρόπο διαφημίζεται το νέο "Deadpool" με τον Ρ. Ρέινολντς -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Με...εικαστικό τρόπο διαφημίζεται...

Πίνακας αλά Μιχαήλ Άγγελος, στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε

Για τις 18 Μαΐου 2018 προγραμματίζεται η έξοδος στις κινηματογραφικές αίθουσες του νέου (2ου στη σειρά) φιλμ «Deadpool» με τον 41χρονο Καναδό ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς στον ομώνυμο ρόλο του αθυρόστομου και πλακατζή κόμικ ήρωα της Μάρβελ. Η 1η ταινία σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ, να θυμίσουμε πως το 2016 είχε «σκίσει» εμπορικά με 783 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις διεθνώς.

Στο πλαίσιο της προβολής της νέας ταινίας είδαμε στο φουαγιέ των Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε να έχει τοποθετηθεί μία πρωτότυπη «εικαστικού» ενδιαφέροντος εγκατάσταση.  Πρόκειται για έναν πίνακα με τίτλο «Η Δευτέρα παρουσία της δημιουργίας» και την ένδειξη από κάτω, λάδι και ιδρώτας σε καμβά. Ο πίνακας και καλά, αναπαριστά το περίφημο έργο του Μιχαήλ Άγγελου «Η γέννηση του Αδάμ», ένα από τα διασημότερα έργα τέχνης του Ιταλού καλλιτέχνη που βρίσκεται στην οροφή της Καπέλα Σιστίνα που είναι παρεκκλήσι του Αποστολικού Παλατιού, της επίσημης κατοικίας του Πάπα, στην πόλη του Βατικανού.

Στον πίνακα στη θέση του Αδάμ είναι ο Deadpool ενώ εικονίζεται και ο Τζος Μπρόλιν που στο νέο φιλμ σε σκηνοθεσία David Leitch, υποδύεται τον Nathan Summers / Cable, το αντίπαλο δέος του Deadpool. Παίζουν και οι Morena Baccarin, T.J. Miller, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Stefan Kapičić, Zazie Beetz και Jack Kesy.

*Το σίκουελ ήταν να το σκηνοθετήσει και πάλι ο Tim Miller αλλά όπως λέγεται και γράφτηκε, έφυγε από το όλο σχέδιο τον Οκτώβριο του 2016 λόγω δημιουργικών διαφωνιών με τον σταρ της ταινίας Ryan Reynolds. Η ταινία που αναμένεται να κάνει μεγάλη επιτυχία, γυρίστηκε στην British Columbia, στον Καναδά από τον Ιούνιο έως και τον Οκτώβριο του2017. Ήδη είναι στα σκαριά και το «Deadpool 3».

Στην Ελλάδα αναμένεται να το δούμε από την Odeon.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture