Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από σήμερα οι αιτήσεις για σπουδές στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus+

Από σήμερα οι αιτήσεις για σπουδές στο ε...

Στο πανεπιστήμιο Πατρών

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου διοργάνωσε ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για τα θέματα της φοιτητικής κινητικότητας του προγράμματος Erasmus+, την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο.

Η εκδήλωση, που απευθυνόταν και στα Τμήματα του Αγρινίου μέσω τηλεδιάσκεψης, προσέλκυσε μεγάλο αριθμό φοιτητών όλων των επιπέδων, ενώ παρευρέθησαν μέλη ΔΕΠ / Συντονιστές Erasmus και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου τέθηκε πλήθος εμπεριστατωμένων ερωτήσεων.

Προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση ανά πάσα στιγμή, η εκδήλωση έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό σταθμό του Πανεπιστημίου UPWebTV (https://uptv.upatras.gr/(link is external)).

Υπενθυμίζουμε ότι την περίοδο αυτή προετοιμάζονται οι αιτήσεις του επόμενου ακαδημαϊκού έτους για σπουδές στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus+ και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων είναι στη διάθεση όλων των εμπλεκομένων (φοιτητών / συντονιστών / υπαλλήλων), για να δεχτεί ερωτήσεις και να βοηθήσει στην αναζήτηση Ιδρυμάτων και την κατανόηση της διαδικασίας.

Οι αιτήσεις των φοιτητών θα υποβληθούν το διάστημα 19 Φεβρουαρίου  5 Μαρτίου 2018 ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας: https://erasmus.upatras.gr/(link is external). Η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση: https://www.upatras.gr/el/node/7432.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις