Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τον Απρίλιο βγαίνει το νέο Αμερικάνικο θρίλερ "Ένα Ήσυχο Μέρος – A Quiet Place"

Τον Απρίλιο βγαίνει το νέο Αμερικάνικο θ...

Σκηνοθετεί και παίζει ο Τζον Κραζίνσκι

«Ένα Ήσυχο Μέρος – A Quiet Place», ονομάζεται το νέο Αμερικάνικο υπερφυσικό θρίλερ που θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 6 Απριλίου 2018, από την Paramount Pictures. Στην Πάτρα θα το δούμε σε διανομή της εταιρείας της UIP.

Ο 38χρονος ηθοποιός Τζον Κραζίνσκι πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί τη συγκεκριμένη νέα ταινία της Paramount, ένα σύγχρονο θρίλερ που σε κρατάει σιωπηλό, βυθισμένο στην αγωνία σου, μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Μια τετραμελής οικογένεια (στο ρόλο της μητέρας, η 35χρονη Λονδρέζα ηθοποιός Έμιλι Μπλαντ) πρέπει να μάθει να ζει στην απόλυτη σιωπή, από τη στιγμή που κάποια μυστηριώδη πλάσματα, που καταδιώκουν ότι κάνει τον οποιονδήποτε ήχο, απειλούν τη ζωή των μελών της.

Μόλις σε ακούσουν, σε καταδιώκουν. Η σιωπή είναι η μόνη επιβίωση.

Το «A Quiet Place» αξίζει να αναφέρουμε ότι θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ South by Southwest Film Festival ως το εναρκτήριο μάλιστα φιλμ στις 9 Μαρτίου 2018. Μεταξύ των παραγωγών είναι και ο Μάικλ Μπέι. Παίζουν ακόμα η πιτσιρίκα κωφή στην πραγματικότητα, ηθοποιός Μίλισεντ Σίμοντς που την είδαμε πριν λίγο καιρό στο «Wonderstruck» του Τοντ Χέινς.

Ο Κραζίνσκι έχει παίξει σε ταινίες όπως οι: License to Wed (2007), Leatherheads (2008) και It's Complicated (2009) όπου συμπρωταγωνίστησε με την Μέριλ Στριπ και τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture