Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στις 22 Φεβρουαρίου 2018 κάνει πρεμιέρα η Ελληνική κωμωδία «Μαζί τα Φάγαμε»

Στις 22 Φεβρουαρίου 2018 κάνει πρεμιέρα ...

Παίζουν Μπέσυ Μάλφα, Κατερίνα Στικούδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Μία νέα Ελληνική κωμωδία με τίτλο «Μαζί τα Φάγαμε» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 σε διανομή της εταιρείας Σπέντζος Φιλμ.

Πρόκειται για τη νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη (I Love Καρδίτσα, Λάρισα Εμπιστευτικό) με πρωταγωνιστές τον Κώστα Αποστολάκη, την Μπέσυ Μάλφα, τον Σωτήρη Καλυβάτση, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, την Θωμαή Ανδρούτσου, τον Δημήτρη Μαυρόπουλο, τον Κώστα Ευριπιώτη, τον Σταύρο Νικολαίδη, την τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη σε εμφάνιση έκπληξη, την Κόνι Μεταξά, την Νίκη Λάμη, κ.α.

Έκτακτη συμμετοχή ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Τάνια Τρύπη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας σε μουσική Χ. Παπαδόπουλου.

Η σκηνοθεσία είναι του 69χρονου Στράτου Μαρκίδη και το σενάριο του του Μάνου Ψιστάκη από το θεατρικό έργο των Ν. Τσιφόρου και Π. Βασιλειάδη.

Ο Μάνος Ψιστάκης παίζει κιόλας στην ταινία.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

ΜΟΝΤΑΖ: Κ. ΦΙΛΙΟΥΣΗΣ

ΗΧΟΣ: Δ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ

ΜΙΞΑΖ: Κ.ΒΑΡΥΠΟΜΠΙΩΤΗΣ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΚΛΕΩΝ ΦΥΣΕΚΗΣ.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: SM PRODUCTIONS,  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΑΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,  ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΝΕΖΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, SPENTZOS FILM.

Περίληψη :

Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της  και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά.

Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture