Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αγρίνιο: Από Πέμπτη θα προβληθούν "Πινακίδες", "Πενήντα αποχρώσεις του γκρι" και «Πάντινγκτον 2»

Αγρίνιο: Από Πέμπτη θα προβληθούν "...

Οι "Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι" διεκδικούν 7 Όσκαρ

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Άνεσις» του Αγρινίου θα προβάλλει 3 ταινίες από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018. Πιο συγκεκριμένα θα προβάλλει το υποψήφιο για 7 Όσκαρ «Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι - Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», το «Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι : Απελευθέρωση -Fifty Shades Freed» και το παιδικό φιλμ από την Βρετανία, «Πάντινγκτον 2» που είναι υποψήφιο και στα βραβεία BAFTA.

Το «Τρεις Πινακίδες Έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» είναι ένα σκοτεινό, κωμικό δράμα από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Μάρτιν ΜακΝτόνα (Αποστολή στη Μπριζ). Μετά από μήνες χωρίς να έχει βρεθεί ο ένοχος στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης της, η Μίλντρεντ Χέιζ (στο ρόλο η βραβευμένη με Όσκαρ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, η οποία είναι υποψήφια και φέτος) κάνει μία τολμηρή κίνηση, παραγγέλνοντας τρεις πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης όπου κατοικεί, με ένα αμφιλεγόμενο μήνυμα για τον Ουίλιαμ Γουίλομπι (ο υποψήφιος για Όσκαρ, Γούντι Χάρελσον), τον σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας στην περιοχή. Όταν ο δεύτερος στην ιεραρχία, Αξιωματικός Ντίξον (ο Σαμ Ρόκγουελ που είναι επίσης υποψήφιος για το Όσκαρ β’ ανδρικού και φαβορί για τη νίκη), ένας ανώριμος «μαμάκιας» με ροπή προς τη βία, ανακατεύεται στην υπόθεση, η μάχη μεταξύ της Μίλντρεντ και του νόμου στο Έμπινγκ επιδεινώνεται.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα

Ηθοποιοί: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Γούντι Χάρελσον, Σαμ Ρόκγουελ, Άμπι Κόρνις, Peter Dinklage, John Hawkes.

ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ  9.30 μ.μ.

To φιλμ «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι» έχει φτάσει στις ΗΠΑ σε εισπράξεις τα 46 εκατομμύρια δολάρια συν άλλα 55,5 από την προβολή του στον υπόλοιπο κόσμο.

«Πενήντα Αποχρώσεις του γκρι : Απελευθέρωση - Fifty Shades Freed»

Ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης…. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους…

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ντακότα Τζόνσον, Τζέιμι Ντόρναν.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ  7.30 μ.μ.

Η ταινία ήδη ξεκίνησε στη χώρα μας με πάνω από 65.000 εισιτήρια το περασμένο 4ήμερο της πρεμιέρας της.

«Πάντινγκτον 2 - Paddington 2»

Ο Πάντινγκτον γίνεται μάρτυρας της κλοπής ενός μυστηριώδους βιβλίου, αλλά κατηγορείται ως δράστης και φυλακίζεται. Τώρα εκείνος πρέπει να επιβιώσει στη σκληρή φυλακή και οι Μπράουν να βρουν τον αληθινό ένοχο για να απελευθερώσουν το αγαπημένο τους αρκουδάκι.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά. H σκηνοθεσία είναι του Paul King. Παίζουν οι: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Hugh Grant, Ben Whishaw, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ : ΏΡΑ 5,30 μ.μ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΏΡΑ 5,30 μ.μ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΏΡΑ 5,30 μ.μ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: ΏΡΑ 5,30 μ.μ.

*ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 6 ευρώ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

4 ευρώ  ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture