Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Σεμινάριο φωτογραφίας από το Νίκο Τσακανίκα

Πάτρα: Σεμινάριο φωτογραφίας από το Νίκο Τσακανίκα

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, στις 19.30, στην οδό Βαλτετσίου 3

H Ομάδα Φωτογραφίας του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, προσκαλεί το κοινό αυτήν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, στις 19.30 το απόγευμα, στην οδό Βαλτετσίου 3 στην Πάτρα, σε εκδήλωση με θέμα: Story Telling Photography by Nick Tsakanikas.

Το σεμινάριο χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος ο Νίκος Τσακανίκας θα παρουσιάσει μέρος της φωτογραφικής δουλειάς του, ενώ στο δεύτερο θα κάνει κριτική σε portfolio των συμμετεχόντων που επιθυμούν να φέρουν μέχρι 10 φωτογραφίες τους. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους. Αυστηρή ώρα έναρξης 19.30.

Ο Νίκος Τσακανίκας υπήρξε μαθητής και μετέπειτα συνεργάτης του Νίκου Οικονομόπουλου. Είναι ιδρυτικό μέλος του φωτογραφικού τμήματος των Πολιτιστικών Ομάδων του Πανεπιστημίου Πατρών, της πρώτης Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας ΑΛΩΣ και της φωτογραφικής Ομάδας του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε.

Πέρα από τη διδακτική του δραστηριότητα σε φωτογραφικές ομάδες και τα ΙΕΚ, υπήρξε μέλος κριτικών επιτροπών σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς, έχει συμμετάσχει σε φωτογραφικές εκδόσεις, ενώ άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά περιοδικά. Είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος στον επαγγελματικό χώρο που δραστηριοποιείται με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture