Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Για τη νίκη στο Λαύριο ο Προμηθέας

Mπάσκετ: Για τη νίκη στο Λαύριο ο Προμηθέας

Θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα η πατρινή ομάδα

Ένα παιχνίδι-πρόκληση έχει μπροστά του ο Προμηθέας Πάτρας, που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 12ης (προτελευταίας του α΄ γύρου) αγωνιστικής στο Λαύριο, σήμερα στις 6:30 το απόγευμα, την τοπική ομάδα και με νίκη έχει την ευκαιρία ν’ ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας της STOIXIMAN.GR Basket League.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα παίξει απέναντι σε μια από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, η οποία διαθέτει στο ρόστερ της ουκ ολίγους παίκτες πρώτης γραμμής, τόσο Έλληνες, όσο και ξένους. Φυσικά, ξεχωρίζει η παρουσία του πρώην παίκτη του Προμηθέα, Μακένζι Μουρ, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν, αλλά και των γνώριμων στους πατρινούς φιλάθλους, από την θητεία τους στον Απόλλωνα, Δημήτρη Βεργίνη, Τόνι Μέιερ και Γιάννη Κουζέλογλου.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας με αντίπαλο μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις της 5άδας», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Εμείς πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε, άλλωστε, σε όλα τα παιχνίδια μας».

Η αποστολή του Προμηθέα ταξίδεψε από το απόγευμα της Παρασκευής στην Αθήνα και στη διάθεση του Μάκη Γιατρά βρίσκονται οι Χολ, Σκούφης, Γκίκας, Σαλούστρος, Φαγιέ, Λίποβι, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλός, Έλις, Τουτζιαράκης, Σανδραμάνης, Γκάτζιος, Μέρι και Δημάκος.

Να σημειωθεί ότι ο Προμηθέας, που αναμένεται να έχει στο πλευρό του και αρκετούς φίλους του που θα ταξιδέψουν στην Αττική, έχει υπέρ του και την παράδοση, καθώς μετράει 3 στα 3 επί του Λαυρίου στα επίσημα παιχνίδια των δυο ομάδων τα τελευταία 2 χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι «Προμηθείς» επικράτησαν πέρσι και στα 2 παιχνίδια πρωταθλήματος (64-61 στο «Τόφαλος» και 77-74 στο Λαύριο), ενώ νίκησαν και στον φετινό αγώνα Κυπέλλου στην Πάτρα σε ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στην β΄ παράταση (65-65 κ.α., 72-72 α΄ παρ, 83-79 β΄ παρ.).

Αυτήν την στιγμή το Λαύριο ισοβαθμεί στην 2η θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό (υπερτερούν οι «ερυθρόλευκοι»), ενώ ο Προμηθέας στην 4η με τον ΠΑΟΚ (υπερτερεί το πατρινό συγκρότημα).

Το παιχνίδι Λαύριο-Προμηθέας θα διευθύνουν ο διεθνής Τάσος Πηλοϊδης (Αττικής), ο Κώστα Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και ο Θανάσης Δεσλής (Μαγνησίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Οριστικά στην Πάτρα το All Star Game

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports