Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Η Πολυφωνική Χορωδία κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Πάτρα: Η Πολυφωνική Χορωδία κόβει την Πρ...

Το Σάββατο 13/1/2018 στις 19.00

Ο καλλιτεχνικός Όμιλος της Πολυφωνικής Χορωδίας με τα σχεδόν 35 χρόνια σημαντικής διαδρομής, θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, στην οδό Κορίνθου και Δημ. Γούναρη, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στις 7 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Στην ευλογία της πίτας, θα ψάλλει ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού μας [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], ενώ το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν, η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου, Βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά] καθώς και οργανικό σχήμα του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα].

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, θα γίνει ο καθιερωμένος Διοικητικός Απολογισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ενώ θα παρουσιαστούν και τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα του Οργανισμού επί οθόνης, από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Μο Σταύρο Σολωμό.

Επίσης θα τιμηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Καλλιτεχνική Διεύθυνση, τα μέλη του Οργανισμού, Μαρία Σολωμού και Γιώργος Σκούρτας, για την επί 34 χρόνια, συνεπή και ανιδιοτελή προσφορά τους, ιδιαίτερα ως μέλη της Μικτής Χορωδίας της ‘’Πολυφωνικής’’.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture