Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: "Fuente Ovejuna" μαζί με ανοικτό μάθημα την Τετάρτη το βράδυ

Πάτρα: "Fuente Ovejuna" μαζί μ...

Στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων

Μ’ ένα ανοικτό μάθημα για τους φοιτητές του τμήματος θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου της Πάτρας και τους θεατρόφιλους θα συνδυαστεί η παράσταση του έργου «Fuente Ovejuna, Η Πηγή των αμνών» του Λόπε Ντε Βέγκα την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Πιο συγκεκριμένα το κορυφαίο έργο που διδάσκεται στα γυμνάσια και λύκεια της Iσπανίας και έχει ανέβει από τα τέλη Νοεμβρίου του 2017 από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία του Σταύρου Τσακίρη, θα παιχθεί την Τετάρτη στις 20.00 ενώ θα ακολουθήσει ένα ανοικτό μάθημα με την καθηγήτρια του τμήματος των θεατρικών σπουδών Ιωάννα Παπαγεωργίου, παρουσία και του κ. Τσακίρη, ο οποίος διατελεί πλέον και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και των ηθοποιών της παράστασης.

Στο «Fuente Ovejuna, Η Πηγή των αμνών» πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος και μαζί του οι Διονύσης Βούλτσος, Μάρκος Γέττος, Φάνης Δίπλας, Σπύρος Κουβαρδάς, Ελένη Μποζάκη, Κωνσταντίνος Νικούλης, Δημήτρης Παγώνης, Νίκη Παύλου, Βασίλης Σιδερόπουλος, Γεράσιμος Σοφιανός και η Νάνσι Χριστοπούλου.

Η μουσική και τα τραγούδια είναι του Θάνου Μικρούτσικου και ακούγεται η φωνή της αξέχαστης ερμηνεύτριας Μαρίας Δημητριάδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture