Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Γιορτινά event αλλά και η παράσταση "Σήμερον Καραγκιόζης!" στο Royal

Πάτρα: Γιορτινά event αλλά και η παράστα...

H παράσταση με την υπογραφή του Κώστα Μακρή θα παρουσιαστεί στις 2 Ιανουαρίου

Απόψε Παρασκευή και το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν θα λείπουν τα γιορτινά event από το Royal theater – παλιό Πτωχοκομείο της Πάτρας στην Ακτή Δυμαίων. Όπως είδαμε στην σελίδα του χώρου στο facebook, “αποχαιρετούμε το 2017 με εορταστική ατμόσφαιρα στο Steak Bar του Royal Patras!

Στο menu, οι γευστικοί συνδυασμοί του chef Iwannis Gkikas και στη μουσική επένδυση οι Μιχάλης Γεωργίου και Andreas Gridelas"!

*Στο μεταξύ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 στις 18.30 το απόγευμα στο Royal έρχεται η παράσταση που χειροκροτήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Δεκέμβριο, "Σήμερον Καραγκιόζης! Τα Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη" σε πρωτότυπη μουσική του Γιώργου Βούκανου με τον ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά σε ρόλο αφηγητή και την Άντα Αθανασοπούλου στο τραγούδι. Συμμετέχει και η Ορχήστρα του Πνευματικού κέντρου της ιεράς πόλης Μεσολογγίου.

Η σκηνοθεσία και τα σκηνικά είναι του Πατρινού καραγκιοζοπαίκτη Κώστα Μακρή.

Εισιτήρια διατίθενται στη Γωνιά του βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου, στο Discover Bookstore στο στενό της Βούρβαχη και στον Φάρο Εν Πάτραις.

Στην προπώληση τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, θα υπάρχει και οικογενειακό εισιτήριο για 3 άτομα, αξίας 25 ευρώ ενώ στην είσοδο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 13 ευρώ.

Εκ των υποστηρικτών επικοινωνίας της παράστασης είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture