Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το ανανεωμένο Brandbags στη Ρήγα Φεραίου είναι ο απόλυτος προορισμός των γιορτών...

Το ανανεωμένο Brandbags στη Ρήγα Φεραίου...

Ανακαλύψτε και το ανανεωμένο www.brandbags.gr

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα lifestyle καταστήματα και έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός για το πιο fashionable καταναλωτικό κοινό της Πάτρας και όχι μόνο. Το κατάστημα Brandbags είναι η συνέχεια του αγαπημένου καταστήματος, αλλά και η φυσική παρουσία του e-shop της επιχείρησης, Brandbags.gr. Η πρόσφατη, εντυπωσιακή ανακαίνιση στον χώρο του καταστήματος στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου & Ερμού, στο κέντρο της Πάτρας, άλλαξε εξ ολοκλήρου την εικόνα του, υιοθετώντας έναν ακόμα πιο welcoming και glamorous χαρακτήρα.

Το Brandbags απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα κάθε ηλικίας, που αναζητάει τη φινέτσα σε συνδυασμό με την άνεση και στο δυναμικό άνδρα που θέλει να δημιουργεί το δικό του προσωπικό στιλ. Απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν μικρές προσιτές πολυτέλειες στην καθημερινότητά τους και σε όλους εκείνους που ακολουθούν τη μόδα με «οδηγό» την προσωπική τους άποψη και αισθητική.

Αν δεν έχετε επιλέξει ακόμα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα για τις μέρες που έρχονται, μια βόλτα στο φυσικό ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα σας λύσει τα χέρια! Ανάμεσα από μια πραγματικά τεράστια γκάμα προιόντων, μπορείτε να ανακαλύψετε υπέροχα και χρήσιμα δώρα για όλους! Δερμάτινα είδη, πορτοφόλια, γάντια, κασκόλ, σκουφάκια, αλλά και πολυτελή είδη για όσους αναζητούν ένα πιο... ιδιαίτερο δώρο, είναι ιδέες που θα χαρίσουν χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η φιλοσοφία του Brandbags ισορροπεί μεταξύ της απλότητας και της κομψότητας, του σύγχρονου και του urban στοιχείου, συνδυάζοντάς τα όλα απολύτως αρμονικά. Στο κατάστημα θα βρείτε όλα τα κορυφαία brands όπως Love Moschino, Guess, Tommy Hilfiger, Alviero Martini 1A Classe , Dukas, Samsonite, Porsche Design και πολλά ακόμα, για κάθε ηλικία, γούστο και στιλ.

Δημιουργοί της επιχείρησης είναι η οικογένεια Χρυσανθακόπουλου που μετρά ήδη 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο του εμπορίου. Μυστικό της επιτυχίας τους είναι ο άψογος επαγγελματισμός τους, οι καταρτισμένοι και πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις της μόδας συνεργάτες τους και η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουν στους πελάτες τους. Παρά τη μεγάλη ανάπτυξή της, η επιχείρηση παραμένει αμιγώς οικογενειακή και στόχο έχει να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τα εγχώρια φυσικά fashion καταστήματα και e-shop.

Επιθυμία τους είναι να κάνουν τη διαφορά και να καλύψουν τις ανάγκες για αγορές προιόντων μόδας και ταξιδίου, εστιάζοντας στην ανάγκη του καταναλωτή για αγορές με κύρος, αξιοπιστία, ασφάλεια και προστιθέμενη αξία.

Info:

Βrandbags

Ερμού 28 & Ρ. Φεραίου, Πάτρα
Τ. 2610 623314

2ο κατάστημα με προιόντα Travel & Business:
Ερμού 14 & Αγ. Ανδρέου

www.brandbags.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά