Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Συνεχίζεται το "Coco", κάνει πρεμιέρα η "Τζαμάικα" στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Πάτρα: Συνεχίζεται το "Coco", ...

Από την Πέμπτη 21/12 έως και τις 27/12/2017

Δύο ταινίες θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της νέας εβδομάδας που θα είναι και γιορτινή στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη.

Κατ’ αρχάς, συνεχίζεται από την Πέμπτη 21/12 έως και την Τετάρτη 27/12/2017 στις 17:30 το νέο φιλμ animation της Ντίσνει/Pixar με τίτλο «Coco» που ήδη το τετραήμερο της πρεμιέρας του (14-17/12) έκοψε πανελλαδικά κοντά στα 17.000 εισιτήρια (ένα νούμερο απλώς ικανοποιητικό αν αναλογιστούμε ότι η ταινία διανομής της Feelgood βγήκε σε κοντά 150 αίθουσες). Το φαντασμαγορικό όσο και συγκινητικό και πρωτότυπο φιλμ αναμένεται τις μέρες των Χριστουγέννων να προσελκύσει πολλά παιδιά και τους γονείς τους.  Σκηνοθεσία: Λι Άνκριτς & Άντριαν Μολίνα.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί (φωνές): Ιωάννης Παναγιώτης Χασιώτης, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπαδάτος, Σοφία Παναηλίδου, Χρήστος Θάνος, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Σία Κοσκινά, Μανώλης Γιούργος.

Διάρκεια: 109 λεπτά.

Περίληψη

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.

Η ταινία «Coco» έχει ήδη αποτελέσει διεθνή εμπορική επιτυχία με 450 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Στις προβολές των 19:45 και 21:30, στη 2η αίθουσα του Πάνθεον παίζεται από την Πέμπτη 21/12 η Ελληνικής παραγωγής ταινία «TZAMAIKA».

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Ο Άκης οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του. O Τίμος είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος, δεμένοι από μικροί ως αδέλφια, αποξενωμένοι όμως στην ενήλικη καθημερινότητά τους, πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική, τρυφερή, αισιόδοξη και άκρως ανθρώπινη ταινία για τη σαρωτική δύναμη της ζωής και την αδελφική αγάπη που ξεπερνάει όλες τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

Τα τραγούδια της ταινίας ερμηνεύουν ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες και η Γιώτα Νέγκα.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ: 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€

*Την Κυριακή 24/12, παραμονή των Χριστουγέννων δεν θα πραγματοποιηθεί η βραδινή παράσταση των 21.30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture