Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Νέα μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

ΝΒΑ: Νέα μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντε...

Νίκη για Κουφό και Παπαγιάννη

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας άσος που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς στον «μαγικό κόσμο του ΝΒΑ», πέτυχε ακόμη ένα double-double και με 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, οδήγησε τους Μπακς στην νίκη επί των Μάβερικς με 109-102.

Ως εκ τούτου, η ομάδα του Μιλγουόκι πέρασε στην 2η θέση της κεντρικής περιφέρειας με 14 νίκες και 10 ήττες. Ο Αντετοκούνμπο έπαιξε 43 λεπτά και μοίρασε τρεις ασίστ, έκανε δύο κοψίματα και τέσσερα λάθη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίντλεντον με 31 πόντους, ενώ από την ομάδα του Ντάλας, ξεχώρισε ο Μάθιους με 29 πόντους.

Παράλληλα, οι Σακραμέντο Κινγκς επικράτησαν στην έδρα των Πέλικανς με 116-109 στην παράταση, βελτιώνοντας την συγκομιδή τους. Ο Κώστας Κουφός έπαιξε 18 λεπτά, με απολογισμό τρεις πόντους και επτά ριμπάουντ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης, σημείωσε έξι πόντους και πήρε τρία ριμπάουντ σε εννέα λεπτά συμμετοχής.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ράντολφ με 35 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Κάζινς με 38 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports