Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΕΞΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ

ΕΞΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ...

Έστειλε αίτηση τελικά και ο Σταύρος Τσακίρης

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η διαδικασία της αποστολής των αιτήσεων/φακέλων ενδιαφέροντος για την κάλυψη της κενής θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, τελικά απέστειλε μέσω ταχυδρομείου αίτηση και ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης που υπογράφει αυτό το διάστημα τη σκηνοθεσία στην κεντρική θεατρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Fuente Ovejuna, Η πηγή των αμνών».

Συνολικά οι υποψήφιοι είναι 6 εκτός κι αν έρθει με καθυστέρηση κάποιος ακόμη φάκελος, οπότε οι υπεύθυνοι του θεάτρου θα περιμένουν και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017. Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 5η Δεκεμβρίου.

Φάκελο υποψηφιότητας κατέθεσαν ο Χρήστος Στρέπκος, ο Μίχαελ Ζάιμπελ, ο Σπύρος Κουβαρδάς, ο ηθοποιός και ερμηνευτής Χρήστος Κάλλοου, η αίτηση του οποίου έφτασε τελευταία την Παρασκευή 8/12 και ο κ. Κόκκινος. Είναι ή ο ηθοποιός Χρίστος Κόκκινος που έχει παίξει σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Στρίβειν δια του αρραβώνος» και «Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»  ή ο κινηματογραφικός σκηνοθέτης Αντώνης Κόκκινος του βραβευμένου φιλμ «Τέλος Εποχής». Μένει να διευκρινιστεί από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ποιος είναι ο εκ των υποψηφίων, από τους δύο.

Στην ανάλογη διαδικασία τον Μάη του 2015, οπότε και είχε επιλεγεί ο Κώστας Καζάκος, οι υποψήφιοι ήσαν 9 και ανάμεσα τους ήσαν και οι Χρίστος Κόκκινος, Μίχαελ Ζάιμπελ και ο Χρήστος Κάλλοου, ο οποίος έχει παίξει στον κινηματογράφο ενώ είχε εκπροσωπήσει και την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το 1990.

Σταύρος Τσακίρης έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα και έχει διατελέσει Καλλιτεχνικός Διευθυντής στα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα της Καλαμάτας και της Κομοτηνής.

Το επόμενο βήμα θα είναι ν’ ανοίξουν οι φάκελοι και να γίνουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους ώστε αν θα είναι δυνατόν πριν τα Χριστούγεννα να έχει γίνει και η επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου της Πάτρας.

O κ. Τσακίρης με τον πρωταγωνιστή της παράστασης "Fuente Ovejuna", Τάκη Χρυσικάκο.

O κ. Τσακίρης με τον πρωταγωνιστή της πα...

O κ. Τσακίρης με τον πρωταγωνιστή της παράστασης "Fuente Ovejuna", Τάκη Χρυσικάκο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture