Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εκπληκτική η μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμαν ως Ουίνστον Τσώρτσιλ

Εκπληκτική η μεταμόρφωση του Γκάρι Όλντμ...

Σε συνέντευξη του επαίνεσε την ερμηνεία του Ρ. Ρέντφορντ στο "Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου"

Aπίστευτη πραγματικά θεωρείται η ερμηνεία του 59χρονου Βρετανού ηθοποιού Gary Oldman ως Ουίνστον Τσώρτσιλ στην ταινία “The Darkest Hour- Η Πιο Σκοτεινή Ώρα” σε σκηνοθεσία του Τζο Ράιτ που στην Ελλάδα θα δούμε στις 18 Ιανουαρίου 2018 σε διανομή της UIP.

Κείμενο που αναρτήθηκε στο σάιτ dailyactor.com, κάνει λόγο για τον ταλαντούχο Όλντμαν ότι στην πολύχρονη καριέρα του έχει προταθεί για το Όσκαρ μόλις 1 φορά.

Ωστόσο φέτος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα καταφέρει να λάβει τη 2η υποψηφιότητα για Όσκαρ ερμηνείας της καριέρας του ως πρώην Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Ουίνστον Τσώρτσιλ (1874-1965). Η απαιτητική και εκπληκτικής ομοιότητας ερμηνεία του ως Winston Churchill στο «The Darkest Hour» ήδη θεωρείται ως μία από τις σπουδαιότερες της φετινής χρονιάς.

Ο Gary Oldman σε συνέντευξη που έδωσε στον φίλο του μουσικό Jack White στο περιοδικό Interview μίλησε για το πώς δούλεψε για τον ρόλο του Churchill ενώ αποκάλυψε πως θεωρεί την ερμηνεία του Robert Redford στο «All the President’s Men» ως μία από τις κορυφαίες κινηματογραφικές ερμηνείες όλων των εποχών.

Ο Γκάρι Όλντμαν είπε ότι ως ηθοποιός έχει πολύ καλό αυτί ενώ αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ψάξει τις διάφορες πλευρές του χαρακτήρα που αναλαμβάνει να υποδυθεί. «Προσπαθώ να “βυθίζομαι” εντελώς στον χαρακτήρα που καλούμαι να ενσαρκώσω. Δηλαδή πέρα από τον τρόπο βαδίσματος του Churchill, την φωνή του ή κάποιους άλλους μανιερισμούς που επιχείρησα, θέλησα να αγγίξω και την ψυχολογία του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος επαίνεσε την ερμηνεία του θρύλου Ρέντφορντ στο «Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου» του 1976, λέγοντας, «αν θέλετε να δείτε μία εκπληκτική ερμηνεία σε σκηνή τηλεφώνου, δείτε αυτή των περίπου 6 λεπτών όπου ο Ρέντφορντ αλλάζει τηλέφωνα μιλώντας σε διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι σαν τον Μιχαήλ Άγγελο του phone acting».

Επιμέλεια κειμένου: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture