Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο Χάρης Ανδρικόπουλος, των γνωστών Πατρινών super market

Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Αχαΐας ο Χάρη...

Στο Τμήμα Εμπορίου

Ο Χάρης Ανδρικόπουλος δραστηριοποιείται  στην οικογενειακή επιχείρηση, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, τα τελευταία 20 χρόνια, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της σε μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη αλυσίδα super market όπου σήμερα λειτουργούν 10 καταστήματα και απασχολούνται 450 εργαζόμενοι.

Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, τα super markets ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ κατορθώνoυν να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τον ανταγωνισμό από τις εθνικές και πολυεθνικές αλυσίδες, παραμένοντας η μεγαλύτερη αλυσίδα super market στην περιοχή μας και μια από τις 15 μεγαλύτερες  πανελλαδικά, εξυπηρετώντας περισσότερους από 12.000 πελάτες καθημερινά και συνεργαζόμενοι με περισσότερους από 100 τοπικούς παραγωγούς, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την τοπική οικονομία.

Επιβεβαίωση αυτής της προσπάθειας αποτελεί η πρόσφατη βράβευση της εταιρίας στην εκδήλωση  Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας. Συγκεκριμένα  απονεμήθηκε το βραβείο «Greek Business Champion», ως μία από τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις με βάση τους οικονομικούς δείκτες της τελευταίας 3ετίας.

Επίσης η αλυσίδα ανήκει στον Ελληνικό Όμιλο Αλυσίδων Super Market ΕΛΟΜΑΣ.

Όπως αναφέρει ο κ. Χάρης Ανδρικόπουλος στο thebest.gr: «παράλληλα, από το 2006, οι δραστηριότητες μου επεκτάθηκαν και στον χώρο της παραγωγής, με τους φούρνους «Αρτογεύσεις». Σήμερα, με την επωνυμία αυτή, λειτουργούν δυο σύγχρονα καταστήματα στην πόλη της Πάτρας που παράγουν πλήρη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας (ψωμί, βουτήματα, γλυκά κ.α.)».

Ο Χάρης (Χαράλαμπος) Ανδρικόπουλος έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι παντρεμένος με την Κλεοπάτρα Κωνσταντοπούλου που δραστηριοποιείται στην ομώνυμη οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας και διανομής αναψυκτικών και ποτών Κωνσταντόπουλος Α.Ε..

Στις Επιμελητηριακές εκλογές θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, στο Εμπορικό Τμήμα. Για την υποψηφιότητά του, δήλωσε στο thebest.gr: «Πιστεύοντας ότι με την συμμετοχή μου μπορώ να συμβάλω κι εγώ στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας για την ανάταξη της τοπικής μας οικονομίας και τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, αποφάσισα να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές του Επιμελητηρίου (9, 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017) ως υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά