Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ανταποκρίθηκαν πάνω από 30 σινεφίλ στο κάλεσμα του Ν. Καββαδία

Πάτρα: Ανταποκρίθηκαν πάνω από 30 σινεφί...

Στόχος να δημιουργηθεί ένας σταθερός πυρήνας 150 ατόμων

Συνάντηση έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 29/11/2017, στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στην Πάτρα ο Νίκος Καββαδίας, στην οποία ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 30 σινεφίλ. Σκοπός της συνάντησης  είναι η ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού πυρήνα – ομάδας ενεργών σινεφίλ που θα στηρίζουν τα εγχειρήματα – προβολές του Νίκου Καββαδία και του «Γυμνού Οφθαλμού».

Όπως ο ίδιος ο κ. Καββαδίας ανέφερε στο thebest.gr, στόχος και επιθυμία είναι "να φτάσουμε τα 130 με 150 άτομα, τα οποία θα είναι ενεργοί σινεφίλ, θα έχουν λόγο στη διαμόρφωση του προγράμματος προβολών και της επιλογής ακόμα των ταινιών. Θα είναι σινεφίλ υποστηρικτές, με φωνή. Αν το καταφέρουμε θα είναι μία βοήθεια όχι μόνο οικονομική, με την έννοια ότι αυτά τα μέλη θα χρηματοδοτούν κατά κάποιο τρόπο το πρόγραμμα μέσω της σταθερής τους παρουσίας στις εκάστοτε προβολές αλλά επιθυμία είναι να βρισκόμαστε 1 ή 2 φορές το μήνα, να αναλύουμε νέα σχέδια και γενικά να είναι οι σινεφίλ – μέλη μας ενεργοί πριν και μετά την προβολή της ταινίας".

Ήδη σχεδιάζεται μία νέα προβολή για τις 13 Δεκεμβρίου 2017 χωρίς να είναι σίγουρη ποια θα είναι η ταινία. Ενδέχεται να είναι το Σέρβικο φιλμ «Ο Θύλακας - Enclave» του Γκόραν Ραντοβάνοβιτς, παραγωγής 2015 που ο Νίκος Καββαδίας είχε δείξει μέσω του Δημοτικού Κινητού κινηματογράφου σε Κρήνη και Ρίο αλλά δεν το είχαν δει πολλοί θεατές.

Επίσης υπάρχει στα σχέδια μία 2η προβολή αλλά αυτή τη φορά Κυριακή πρωί στο Πάνθεον με μία ταινία που θα απευθύνεται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture