Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται η νέα ποιητική συλλογή του Γιάννη Στρατούλια, «Οικείος ελκυστής»

Πάτρα: Παρουσιάζεται η νέα ποιητική συλλ...

Την Τετάρτη 29/11 στις 19.00 στο Επίκεντρο+

Η νέα ποιητική συλλογή του Πατρινού δημιουργού Γιάννη Στρατούλια με τίτλο «Οικείος ελκυστής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διαπολιτισμός, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα γίνει στο Επίκεντρο+ στην οδό Αγ. Διονυσίου και Νόρμαν, την Τετάρτη 29/11/2017 στις 19.00 το απόγευμα.

Θα μιλήσουν η Ευρυδίκη Παπάζογλου, φιλόλογος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου και η καθηγήτρια φιλόλογος Μαίρη Σιδηρά. Ποιήματα θα διαβάσουν η Κατερίνα Καυκά και ο Βασίλης Χάιδας.

Μέσα από τα 37 ποιήματα της συλλογής προσεγγίζονται με λόγο λιτό ανθρωπολογικά, ηθικά, κοινωνικά ακόμη και πολιτικά ζητήματα. Η ποιητική γραφή του Γ. Μ. Στρατούλια, άλλοτε ευθύβολη, σαφής, αιχμηρή αγγίζοντας τα όρια του κυνισμού, άλλοτε υπαινικτική ή σκοτεινή ψηλαφά πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης, διαχρονικές και επίκαιρες. Στρατούλιας, Γιάννης Μ.

Ο Γιάννης Μ. Στρατούλιας έχει γεννηθεί στην Πάτρα το 1956. Σπούδασε ιατρική στο ΑΠΘ και είναι ψυχίατρος. Έχει ασχοληθεί με γλωσσικά και εκπαιδευτικά θέματα (κάτοχος Master σε θέματα εκπαίδευσης) και έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες που αφορούν θέματα γλωσσικού και ψυχιατρικού περιεχομένου. Το 2013 κυκλοφόρησε η 1η του ποιητική συλλογή με τίτλο "Οι μεταμορφώσεις του νερού".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture