Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΠΣΑΤ: Σεμινάρια για τις Νέες Τεχνολογίες σε Βόλο και Λάρισα

ΠΣΑΤ: Σεμινάρια για τις Νέες Τεχνολογίες...

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), καθώς επίσης και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνουν τέσσερα σεμινάρια διάρκειας δυόμισι ωρών το καθένα, με θέμα «Εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ΜΜΕ».

Τα επιμορφωτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του ΠΣΑΤ και αποτελούν ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Τα δύο πρώτα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν  το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 μ.μ. στο Βόλο και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.30 π.μ. στη Λάρισα.

Ο ακριβής τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων σε Βόλο και Λάρισα, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Στο τέλος Ιανουαρίου του 2018, αναμένεται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχο σεμινάριο σε Τρίκαλα – Καρδίτσα (ενδιάμεσα) και στη Λαμία, αν υπάρξει ενδιαφέρον. Τα σεμινάρια θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μη μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσό μετάλλιο σε ελληνική εταιρία – Βρήκαν πατέντα για φεύγει η ομίχλη στα αεροδρόμια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports