Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το καλοκαίρι στις αίθουσες η παιδική ταινία της Pixar & της Ντίσνει, «Οι Απίθανοι 2»

Το καλοκαίρι στις αίθουσες η παιδική ται...

Το 1ο teaser τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα

Μαζί με τις ΗΠΑ θα δούμε στις 14 Ιουνίου του 2018, στους κινηματογράφους σε διανομή από την Feelgood, μεταγλωττισμένο, με υπότιτλους και σε 3D, το νέο φιλμ ψηφιακού animation «Οι Απίθανοι 2» σε σκηνοθεσία Brad Bird. Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι λοιπόν και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2».

Ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι.

Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Πρόκειται όπως διαβάσαμε για direct sequel – σίκουελ στο φιλμ του 2004 «The Incredibles» που είχε κάνει διεθνή επιτυχία με εισπράξεις 633 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο νέο φιλμ δανείζουν τις φωνές τους οι: Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner και ο Samuel L. Jackson.

Το 1ο teaser τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και σας το παρουσιάζουμε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture