Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Την άνοιξη στις κινηματογραφικές αίθουσες η περιπέτεια «Rampage: Το Απόλυτο Χάος»

Την άνοιξη στις κινηματογραφικές αίθουσε...

Με τον Ντουέιν Τζόνσον και τον Τζέφρι Ντιν Μόργκαν

Την ερχόμενη άνοιξη θα βγει στις αίθουσες η νέα ταινία «Rampage: Το Απόλυτο Χάος» («Rampage), σε σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον, με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέικ Λέισι, Τζο Μανγκανιέλο και Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε (στο ρόλο ο μυώδης σταρ Ντουέιν Τζόνσον), ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα, τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν την Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Η ταινία «Rampage: Το Απόλυτο Χάος» αποτελεί την 3η συνεργασία του 45χρονου Τζόνσον και του 39χρονου Καναδοαμερικανού Μπραντ Πέιτον, τρία χρόνια μετά το blockbuster «San Andreas», που έφτασε στο παγκόσμιο box office τα 475 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Το «Rampage: Το Απόλυτο Χάος» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Απριλίου 2018, και σε 3D από την Tanweer, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του στις ΗΠΑ.

Εκτός του εντυπωσιακού Ντουέιν Τζόνσον, τον οποίο είδαμε και στο κινηματογραφικό «Baywatch», παίζουν στο «Rampage» η Ναόμι Χάρις του Οσκαρικού «Moonlight», η Μαλίν Άκερμαν (της τηλεοπτικής σειράς «Billions»), ο Τζέικ Λέισι (της τηλεοπτικής σειράς «Girls»), ο γοητευτικός Τζο Μανγκανιέλο («Magic Mike XXL», τηλεοπτική σειρά «True Blood») και ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν (τηλεοπτική σειρά «The Walking Dead» και του φιλμ «Yστερόγραφο σ’ αγαπώ»). Μαζί τους οι Π. Τζ. Μπερν («The Wolf of Wall Street»), Μάρλεϊ Σέλτον («Solace»), Μπριάν Χιλ («San Andreas»), Τζακ Κουέιντ («The Hunger Games: Catching Fire») και Ματ Τζέραλντ (της τηλεοπτικής σειράς «Daredevil»).

Το σενάριο είναι των Ράιαν Ένγλ, Κάρλτον Κουζ και Ράιαν Τζ. Κόνταλ, και έχει βασιστεί σε ιστορία του Ράιαν Ένγλ, από το video game Rampage.

*Τα πλάσματα του «Rampage» θα ζωντανέψουν στη μεγάλη οθόνη από τον αναγνωρισμένο υπεύθυνο των VFX Κόλιν Στράους («San Andreas», «X-Men: Apocalypse»), και την πέντε φορές βραβευμένη με Όσκαρ εταιρία οπτικών εφέ Weta Digital (τριλογία «The Lord of the Rings», «Dawn of the Planet of the Apes») η οποία είχε συμβάλει και στο περσινό «Ο Πιτ και ο δράκος του».

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture