Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΚΟΝΤΑ 3.500 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ" ΜΕ ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ Κ.Α

ΚΟΝΤΑ 3.500 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΤΟ "...

Εξαιρετικά πήγαν και το "Thor:Ragnarok" αλλά και το "Τελευταίο Σημείωμα"

Πολύς κόσμος πήγε σινεμά το περασμένο σαββατοκύριακο στην Πάτρα και οι αίθουσες "ζεστάθηκαν" για τα καλά. Στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε από την περασμένη Πέμπτη έως και την Κυριακή 12/11/2017 κόπηκαν κοντά στα 6.500 εισιτήρια με πρώτα σε προτίμηση το φιλμ «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» του Κένεθ Μπράνα που έκανε πρεμιέρα σε διανομή της Odeon, το «Thor:Ragnarok» της Μάρβελ, το «Τελευταίο Σημείωμα» του Παντελή Βούλγαρη που ήδη έφτασε τα 150.000 εισιτήρια και συνεχίζει ακάθεκτο και τα παιδικά φιλμ που παίζονται.

Το ριμέικ του «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» από το βιβλίο μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι, μία ωραία, πλούσια παραγωγή με ένα λαμπερό καστ και "θεατρικό" χαρακτήρα, με τον Τζόνι Ντεπ ως γκάνγκστερ Ράτσετ που δολοφονείται την στιγμή της πρόσκρουσης του συρμού του αριστοκρατικού τρένου με μία χιονοστιβάδα αλλά και την πάντα υπέροχη Μισέλ Πφάιφερ στο ρόλο που το 1974 είχε κάνει η Λορίν Μπακόλ, τράβηξε σαν μαγνήτης το κοινό.

Πανελλαδικά σε 96 αίθουσες η ταινία ξεπέρασε το 4ήμερο της πρεμιέρας της τα 70.000 εισιτήρια, από τα οποία σχεδόν τα 3.500 κόπηκαν στην Πάτρα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι αίθουσες όπου παίζεται το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» στην Πάτρα, γέμιζαν έως και την 2η σειρά μπροστά μπροστά. Στις ΗΠΑ η ταινία όπου το μεγάλο ατού είναι ο Κένεθ Μπράνα με το χαρακτηριστικό πλούσιο και στριφτό μουστάκι ως Ηρακλής Πουαρό, ήρθε με πάνω από 28 εκατομμύρια δολάρια 3η το περασμένο τριήμερο, πίσω από το νέο «Thor» (στην Ελλάδα έχει κόψει 124.000 εισιτήρια μέχρι στιγμής) που ήδη στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 211 εκατομμύρια δολάρια και την κωμωδία «Daddy’s home 2» που ξεκίνησε με 30 εκατομμύρια.

Στις εισπράξεις της ταινίας «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» προστίθενται και αυτές από τον υπόλοιπο κόσμο (57 εκατομμύρια δολάρια).

Στο φινάλε του φιλμ ο Πουαρό καλείται για την εξιχνίαση ενός άλλου φόνου, αυτή τη φορά στο Νείλο, οπότε αναμείνατε μάλλον και νέο ριμέικ του άλλου πολυδιαβασμένου βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι.

Η συγκινητική ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα» του Π. Βούλγαρη γεμίζει ασφυκτικά τόσο την αίθουσα 8 στα Odeon Entertainment όσο και την 2η αίθουσα του Πάνθεον στην βραδινή προβολή των 21.30. Στο Πάνθεον 2 τράβηξε τους σινεφίλ και άρεσε «Ο Αγαπημένος μου Βίνσεντ» ενώ την Πέμπτη καταφθάνει στην αίθουσα της Δημ. Γούναρη «Ο Θάνατος του ιερού ελαφιού» του Γ. Λάνθιμου.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture