Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Let’s Cineparty στο Odeon Veso Mare

Πάτρα: Let’s Cineparty στο Odeon Veso Mare

Ο δημοφιλής χώρος ψυχαγωγίας διατίθεται για event όπως παιδικά γενέθλια

Ο χώρος των Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε εκτός από τις ωραίες ταινίες που προβάλλει στις 8 αίθουσες του, διατίθεται ως γνωστόν και για άλλες εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα τη διοργάνωση παιδικών γενεθλίων. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, κάθε παιδί, κάθε ηλικίας, ονειρεύεται να ζήσει τα πιο τέλεια γενέθλια του κόσμου και το Οdeon Veso Mare πραγματοποιεί τα απαιτητικά όνειρα των ευφάνταστων μικρών μας φίλων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να οργανώσουν τα πιο κινηματογραφικά γενέθλια της ζωής τους.

Πώς;

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, εσείς απλώς καλείτε τους φίλους και τους συμμαθητές του παιδιού σας κι εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα. Και όταν λέμε τα υπόλοιπα, το εννοούμε!

Αποκλειστική χρήση κινηματογραφικής αίθουσας και ταινία της επιλογής σας, φρέσκο ποπ κορν για όλα τα παιδιά, προσκλήσεις, gift bag και, φυσικά, την ποιότητα που εγγυάται πάντα το όνομα της Odeon.

Για περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να διοργανώσουν ένα παιδικό event στα Odeon Entertainment, στην Πάτρα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το: Τμήμα Ιδιωτικών Εκδηλώσεων Odeon: 210-6786614 & 210- 6786615 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 17:00) & [email protected].

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά