Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την πρεμιέρα της παιδικής...

Στο Επίκεντρο+ στην οδό Αγ. Διονυσίου, στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» σε σκηνοθεσία του Πατρινού ηθοποιού Μίλτου Νίκα στη σκηνή του Επίκεντρο+, στην οδό Αγ. Διονυσίου. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την παράσταση μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο συγγραφέας, Λάκης Κουρετζής, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στο τέλος δηλώνοντας τη μεγάλη του συγκίνηση για το άρτιο της προσέγγισης του έργου του.

Πρόκειται για ένα έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Πάτρα και το οποίο, με τη σκηνοθετική ματιά του Μίλτου Νίκα, την πρωτότυπη μουσική του Γιώργου Δίπλα, τη βιντεοπροβολή του Παναγιώτη Φαφούτη, τις σκηνικές κατασκευές - κοστούμια της Μαρίας Βασιλάκη και τα φώτα του Θάνου Ψαρρά, παρουσιάζεται ως μία περιπέτεια φαντασίας για μικρούς και μεγάλους.

Τους ρόλους υποδύονται άψογα νέοι ηθοποιοί, απόφοιτοι της σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, όπως η Κατερίνα Στασινού, η Φιορέλα Μαστρόκαλου, ο Γιώργος Παύλου, ο Μάρκος Γέττος αλλά και η Αλεξάνδρα Σπηλιωτοπούλου που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην περυσινή παραγωγή του Επίκεντρου.

Υπόθεση: Ένα μικρό κορίτσι η Νίνα αρχίζει να αναρωτιέται τι είναι ο Χρόνος και ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι για να τον συναντήσει. Φανταστικοί ήρωες, ο Φύλακας του χρόνου, το αγόρι που το λένε Τικ-τακ, η Μνήμη, η Λήθη, ο Ύπνος, ο Παιχνιδοποιός την βοηθούν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, σ’αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσης.

Το έργο θα παίζεται τις επόμενες Κυριακές στις 12.00 μ.μ. στο Επίκεντρο+

Οργάνωση Παραγωγής: ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+.

*Ανάμεσα στους θεατές ήταν και η γιατρός - διαιτολόγος και μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Μαριάννα Σταματιάδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture