Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Oxygen Store: Ένα κατάστημα "ενέργειας", διαφορετικό από τα συνηθισμένα!

Oxygen Store: Ένα κατάστημα "ενέργε...

Επισκεφτείτε τον πανέμορφο χώρο του στην οδό Αγίου Ανδρέου 89-91

Το Oxygen Store, από την πρώτη κιόλας στιγμή της δημιουργίας του, πρεσβεύει ένα ύφος διαφορετικό. Δεν είναι ένα απλό κατάστημα. Θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα κατάστημα "ενέργειας". Ένας χώρος στον οποίον, ο πελάτης που θα το επισκεφθεί, όταν το αφήσει πίσω του θα έχει αποκομίσει κάτι θετικό. Μία αλλαγή στην διάθεσή του, στην υγεία του, στην ενέργειά του. Αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις πτυχές με τις οποίες οι άνθρωποί του καταπιάνονται, με μία εξ'αυτών να είναι το μασάζ.

Σε μια εποχή που οι ρυθμοί ζωής χτυπούν κόκκινο και το στρες κυριαρχεί στην καθημερινότητα των ανθρώπων, θα πρέπει ο καθένας από εμάς να εφευρίσκει τρόπους αναζωογόνησης, χαλάρωσης, και αποτοξίνωσης. Για το λόγο αυτό, εμείς εδώ στο Oxygen Store, σκεφτήκαμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτήν την προσπάθεια. Είτε πρόκειται για κάποιον αθλητή υψηλού επιπέδου που χρειάζεται ταχεία αποκατάσταση από τις εξαντλητικές προπονήσεις και πρόληψη πιθανών τραυματισμών, είτε πρόκειται για κάποιον απλό ασκούμενο ή σκληρά εργαζόμενο, είτε ακόμα και για κάποιον που η έντονη καθιστική ζωή είναι μέρος της καθημερινότητάς του και θέλει απλά να απολαύσει ένα διαφορετικό είδος χαλάρωσης, το μασάζ είναι απλή και προσιτή πλέον «πολυτέλεια».

Στο Oxygen Store παρέχουμε στον καθένα από εσάς μια σημαντική ποικιλία από διαφορετικά είδη μασάζ βασισμένη στις ανάγκες σας. Η επιλογή είναι δική σας.

Χαλαρωτικό μασάζ: Ιδανικό μασάζ για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης. Όσοι επιλέξουν αυτό το είδος μασάζ θα νιώσουν μια υπέροχη αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας (Διάρκεια μασάζ: 45 λεπτά)

Αθλητικό μασάζ: Η καλύτερη επιλογή για κάθε αθλητή. Προσφέρει άμεση επάνοδο σε μια καλή σωματική κατάσταση μετά από κουραστικές προπονήσεις ή τραυματισμούς καθώς επίσης ανακουφίζει από το στρες και την ένταση που προκαλείται στους ιστούς του σώματος ως απόρροια της έντονης άσκησης (Διάρκεια μασάζ: 45 λεπτά)

Μασάζ για εγκύους: Μια ειδική κατηγορία μασάζ που απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα ή ακόμα και σε γυναίκες που έχουν γεννήσει πρόσφατα. Κύριο μέλημα του συγκεκριμένου είδους μασάζ είναι η πλήρης σωματική, ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση που προσφέρεται στη γυναίκα σε μια περίοδο έντονων αλλαγών κατά την προετοιμασία της γέννησης του βρέφους (Διάρκεια μασάζ: 45 λεπτά)

Athena massage: Μασάζ που στοχεύει στις μαλάξεις στην περιοχή του αυχένα και της πλάτης. Καθώς ο αυχένας είναι μια από τις περιοχές του σώματος που δέχεται καθημερινά την μεγαλύτερη τάση και αποτελεί μια από τις ευαίσθητες περιοχές, οι μαλάξεις σε αυτήν την περιοχή προσφέρουν απελευθέρωση από το άγχος και είναι μια από τις βασικές μεθόδους αντιμετώπισης του αυχενικού συνδρόμου (Διάρκεια μασάζ: 30 λεπτά)

Foot massage: Λόγω της ιδιαίτερης φόρτισης που δέχονται τα πόδια στην καθημερινότητα και ειδικά σε περιπτώσεις που η ορθοστασία κατά τη διάρκεια της εργασίας του ατόμου ξεπερνάει ένα λογικό πλαίσιο ωρών, το μασάζ ποδιών στο πέλμα και στην πατούσα βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση όλου του σώματος από κάτω προς τα πάνω προσφέροντας μια από τις πιο ωραίες αισθήσεις χαλάρωσης και αποτοξίνωσης (Διάρκεια μασάζ: 30 λεπτά)

Face massage: Μια από τις καλύτερες επιλογές για να προσφέρουμε χαλάρωση στους μυς του προσώπου και των ματιών, ανακούφιση από το στρες, αποβολή της έντασης ανάμεσα στα φρύδια και αποφυγή των ημικρανιών.

Ιδανικό είδος μασάζ για όσους επιθυμούν να έχουν υγιή επιδερμίδα στην περιοχή του προσώπου καθώς και για όσους θέλουν να προλάβουν τα σημάδια της γήρανσης (Διάρκεια μασάζ: 20 λεπτά)

 

Face lotion massage: Όπως και το απλό μασάζ προσώπου, έτσι και το μασάζ προσώπου με λοσιόν στοχεύει στην χαλάρωση των μυών του προσώπου. Με την χρήση ειδικής λοσιόν και με την αντίστοιχη τεχνική μάλαξης, αποβάλλονται οι τοξίνες μέσω της κυκλοφορίας στα αγγεία της επιδερμίδας και έτσι προσφέρεται ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός προσώπου (Διάρκεια μασάζ: 30 λεπτά).

Λεμφικό μασάζ: Στόχος τους λεμφικού μασάζ είναι η φυσική αποστράγγιση της λέμφου, δηλαδή του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού και τις παραγόμενες τοξίνες που προέρχονται από το καθημερινό στρες (Διάρκεια μασάζ: 45 λεπτά).

Μασάζ κυτταρίτιδας: Η πιο συχνή επιλογή για γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να απαλλαγούν από έναν από τους πιο επίμονες και ισχυρούς εχθρούς τους, την κυτταρίτιδα. Στόχος του συγκεκριμένου είδους μασάζ είναι η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή- στόχο καθώς και η καλύτερη κυκλοφορία της λέμφου, η τοπική αναζωογόνηση του δέρματος, η μείωση της κυτταρίτιδας και το φυσικό αδυνάτισμα (Διάρκεια μασάζ: 45 λεπτά).

Σας περιμένουμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του καταστήματός μας στην οδό Αγ. Ανδρέου 89-91 στην Πάτρα, για να σας «χαλαρώσουμε». Για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, καλέστε στο τηλέφωνο 2610 241100 σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Το ωράριο λειτουργίας του κατασήματος είναι: Δευτέρα: 10:00 – 14:30 Τρίτη: 10:00 – 14:00 / 18:00 – 21:00 Τετάρτη: 10:00 – 14:30 Πέμπτη: 10:00 – 14:00 / 18:00 – 21:00 Παρασκευή: 10:00 – 14:00 / 18:00 – 21:00 Σάββατο: 10:00 – 14:30 Κυριακή: κλειστά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά