Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Το Oxygen και η αρετή

Το Oxygen και η αρετή

Στο κατάστημα της οδού Αγίου Ανδρέου

Είδατε άφησα κάμποσο καιρό. Γνωρίστηκαν τα κτήρια, συμφιλιώθηκαν, μιλάνε. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα συνέβαινε παλαιότερα, θα είχα τις αμφιβολίες μου. Και φυσικά δεν άργησε, ήρθε στην ώρα της η πρώτη θρασύτατη φθινοπωρινή βροχή. Με έπιασε στη στοά του οξυγόνου. Τα απέναντι μπαλκόνια στάζανε αδυσώπητα χωρίς έλεος στους περαστικούς. Εγώ είτε από τύχη, είτε συνειδητά είχα κάνει την επιλογή μου.

Από παλιά λέγανε να μην περπατάς στην Πάτρα σε δρόμους που δεν έχουν στοές, όταν βρέχει. Σε έναν τέτοιο δρόμο είναι και το Oxygen. Η διαφορά του είναι ότι έχει στοά, τέτοια που δίνει την άδεια και στους τελευταίους εναπομείναντες των άλλων των παλιών κτηρίων να σταματούν, να μην τους πιάνει η βροχή.

Ο λόγος που τα παλιά κτήρια έδωσαν την χείρα τους είναι ένας και απλός. Α μη ξεχάσω, απλός στις μέρες μας σημαίνει δύσκολος, σύνθετος, αλλά και ενίοτε σημαίνει και … απλός. Ο λόγος λοιπόν είναι η ευγένεια, το χαμόγελο, η προσφορά, η απύθμενη ποιοτικά εξυπηρέτηση και το πιο βασικό: η εικόνα.

Όχι η εικόνα μόνο του καταστήματος Oxygen, αλλά η εικόνα των ανθρώπων. Γιατί χίλιες εικόνες και αν έχεις, αν ο άλλος που θα σε ζυγώσει για να σε εξυπηρετήσει δεν είναι συνέχεια των εικόνων, τότε όπως εισήλθες, έτσι και θα εξέλθεις.

Δεν πάει πολύς καιρός. Είχα μία συζήτηση με τον Χάρη τον ιδιοκτήτη του Oxygen. Αυτό που αποκόμισα ήταν ότι οι νεαροί έχουν κάτι που εμείς στην ηλικία τους δεν το είχαμε. Την αρετή σε δύσκολους καιρούς. Συνεχίζεται…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being