Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης Αχαΐας: Ζήτησε πραγματικά στοιχεία μείωσης του τζίρου

Συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας με τον...

Λόγω του προβλήματος με τις τσούχτρες το περασμένο καλοκαίρι

Πραγματικά στοιχεία μείωσης τζίρου ζήτησε να προσκομίσουν οι πληγέντες καταστηματάρχες, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος από τον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και αναψυχής Αχαΐας Γιώργο Κοτοπούλη, με τον οποίο συναντήθηκαν και μίλησαν. Αφορμή της συνάντησης ήταν το σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο Σύλλογος Εστίασης και αναψυχής Αχαΐας για μείωση των τελών στις παραλίες του Δήμου Αιγιαλείας που επλήγησαν από τις τσούχτρες και τις μέδουσες κατά τη διάρκεια της περασμένης θερινής περιόδου του 2017.

“Πρέπει να έχω πραγματικά στοιχεία μείωσης τζίρου”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας.

Η γραμματεία του Συλλόγου κατέθεσε πλήρη φάκελο με όλα τα στοιχεία και τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς του Συλλόγου - ΣΚΕΑΝΑ με το Υπουργείο Οικονομικών, τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, την Κτηματική Υπηρεσία και τους Βουλευτές Αχαΐας, καθώς και τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους ίδιους τους Βουλευτές στη Βουλή.

Παράλληλα για το έτος 2018 ο Δήμος Αιγιαλείας μείωσε τα τέλη κοινοχρήστων χώρων κατά 10%, αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά