Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ο οφθαλός συνέχεια...

Ο οφθαλός συνέχεια...

Ενημερωθείτε από το οφθαλμολογικό κέντρο Ενόρασις

Πολλές φορές τα μάτια των ανθρώπων μας ξεγελούν και νομίζουμε πράγματα που οι άλλοι που τους ανήκουν τα μάτια δεν τα εννοούν. Άλλες φορές πάλι τα μάτια δίνουν το σύνθημα για σκιρτήσεις κάθε είδους. Αν όχι όλα τα περισσότερα ξεκινούν από τα μάτια.

Τον νου σου, το παιδί και τα μάτια σου, μάτια μου και πολλές άλλες φράσει που είναι στο καθημερινό μας λεξιλόγιο και έχουν αφετηρία ένα και μ όνο όργανο, τους οφθαλμούς.

Κάποτε σε ένα τοίχο ενός κτηρίου στην Αθήνα κάποιος Ανώνυμος είχε γράψει: «Θυμάμαι στα μάτια σου, σχηματίστηκε το χάος που πολύ γουστάρω», και αμέσως σκέφτηκα ότι πιο ουσιαστικό είναι όχι τι έχεις διάθεση να κοιτάξεις, αλλά τι βλέπεις.

Καθόλου άδικο δεν είχε ο Τάσος Λειβαδίτης που είχε γράψει: «Τίποτα. Κοιμήσου. Δεν έχει πια δάκρυα. Κλαίνε μόνο κάτι λίγοι στο βάθος. Αυτοί μόνο ελπίζουν».

Πόσες μάνες έχουν πει και λένε στα παιδιά τους, εσύ παιδί μου να κοιτάς μπροστά. Και άλλες πάλι συμπληρώνουν και τη φράση «και πίσω, γιατί αυτό σε διδάξει».

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, οι καταστάσεις έχουν μεγεθυνθεί. Υπάρχουν ειδικοί για πολλά πράγματα που μας αφορούν, το ΕΝΟΡΑΣΙΣ είναι το Οφθαλμολογικό Κέντρο που όταν χρειάζεται μας απλουστεύει τη ζωή και εξωτερικεύει το αποτέλεσμα του καλού.

Και μιλώ για το ΕΝΟΡΑΣΙΣ γιατί το απλό έχει αρχίσει και γίνεται δύσκολο, απλησιίαστο και σπάνιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being