Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το καλό χαλί έφτασε μέχρι την πόρτα σας

Το καλό χαλί έφτασε μέχρι την πόρτα σας

Τα καλά νέα έφτασαν παντού στην πόλη και την περιοχή

Μιλάμε για την επέτειο μισού αιώνα ζωής της «Ασημακόπουλος». Και της ευκαιρίας να αποκτήσετε χαλιά ιδιαίτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής µε έκπτωση 50%. Η είδηση έκανε τον γύρο της πόλης και της γύρω περιοχή. Και η έκθεση «Ασηµακόπουλος» δέχθηκε κύµα επισκεπτών που είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο, να ενημερωθούν για τη συλλογή της, για ποιότητες και κατασκευαστές.

Ήταν µια ευκαιρία για το κοινό να έρθει ακόμα πιο κοντά στην ποιότητα, αλλά ήταν και µια ευκαιρία για την έκθεση «Ασημακόπουλος» να παρουσιάσει τον εαυτό της σε καταναλωτές που δεν ήξεραν πόσο προσιτό μπορεί να είναι το καλό χαλί για όποιον δεν θέλει να συμβιβάζεται όταν πρόκειται για προϊόντα μιας ζωής. Επειδή η ποιότητα και η αισθητική µας αξίζει, ιδιαίτερα σε εποχές όπου αναθερμαίνονται παλιές τάσεις ζωής,  μπορούμε να της δώσουμε περισσότερο χώρο.

Η «Ασημακόπουλος» βρήκε τον τρόπο να το πετύχει αυτό. Η προσφορά ισχύει για 50 μέρες. Αλλά οι πόρτες της «Ασηµακόπουλος» είναι διάπλατα ανοιχτές στο κοινό που θέλει να βάλει την ποιότητα στη ζωή του. Γιατί έχουμε µόνο ένα σπίτι, έναν επαγγελματικό χώρο και… µια ζωή. Μια ζωή, καλό χαλί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά