Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άναψε στα Καλάβρυτα η Ολυμπιακή Φλόγα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άναψε στα Καλάβρυτα η Ολυμπιακή Φλόγα – ...

Η Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού Κράτους

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στα Καλάβρυτα με όλες τις τιμές.Η Ολυμπιακή Φλόγα εισήλθε στα Καλάβρυτα, από τον Τόπο Θυσίας, όπου την παράλαβε και θα  μετέφερε, η Πρωταθλήτρια από την Κέρτεζη Σοφία Ρήγα η οποία και άναψε τον Βωμό.

Όπως γράφει το kalavrytanews.com, Λαμπαδηδρόμοι επίσης ήσαν ως προερχόμενη από την πλευρά του Χιονοδρομικού  Κέντρου, ο Διευθυντής του, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, η αριστούχος του Λυκείου Καλαβρύτων, Κατερίνα Κοσμοπούλου και η λαμπαδηδρόμος Ελένη Στουρνάρα, η οποία κατέκτησε τις περισσότερες μονάδες από όλους τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου Καλαβρύτων, για την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ακολούθησαν ομιλίες και το μουσικό πρόγραμμα. Στην υποδοχή συμμετείχε και όλη η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων.

Η Υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού Κράτους, αποτελεί αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και μεταδίδεται από διεθνή ραδιοτηλεοπτικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Τα Καλάβρυτα δέ, ως κατεξοχήν ορεινή περιοχή, με έμβλημά της, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, όπου, σε αντίστοιχα Χιονοδρομικά διεξάγονται οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, συμπεριλαμβάνονται, πάντοτε, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ως ορεινή πόλη με χειμερινές αθλητικές εγκαταστάσεις από την οποία, θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα και θα γίνει η Τελετή Υποδοχής της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports