Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πραγματικό ντέρμπι (0-0) στο Σαραβάλι ανάμεσα σε Αχαιό και Δία

Πραγματικό ντέρμπι (0-0) στο Σαραβάλι αν...

Για την 5η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπυ στο δημοτικό γήπεδο «Κ. Ζάρρας» (Κυριακή 22/10) ανάμεσα στον Αχαιό Σαραβαλίου και τον Δία για την 5η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος).

 

Οι περίπου 150 θεατές παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον, όσο και σκληρό παιχνίδι, αμφίρροπο από κάθε άποψη.

Καλύτερος ο Αχαιός Σαραβαλίου, κάνοντας περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τα σουτ δεν βρήκαν ποτέ στόχο. Ο Αχαιός απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 3ο λεπτό, όταν στρώθηκε η μπάλα στα πόδια του Νικολόπουλου κι εκείνος με ένα ξερό σουτ, έστειλε την μπάλα πάνω απ’ το δοκάρι. Η πρώτη καλή φάση για τον Δία ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όταν από διείσδυση του Μούζου απ’ τα δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα απ’ το δεξί δοκάρι. Η σημαντικότερη φάση έγινε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ο Καραΐσκος βγήκε μόνος του με τον Δασκαλάκη, και με ένα μονοκόμματο σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μισό, οι φάσεις …με το σταγονόμετρο. Η πιο αξιοσημείωτη στιγμή, ήταβ στο 55’, όταν ο Σωτηρόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κωστογιαννόπουλο, ο οποίος απέκρουσε το σουτ του.

* Ο προπονητής του Αχαίου Σαραβαλίου, Χρήστος Ξυπολιάς, δήλωσε: «Ένα καλό παιχνίδι έγινε και από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα σκληρό ντέρμπι. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

* Ο προπονητής του Δία, Νίκος Τσολόπουλος, τόνισε: «Καταρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους αντιπάλους. Για τα δεδομένα της β΄ κατηγορίας ήταν ένα παιχνίδι ανώτερης κατηγορίας και απ’ τις δύο ομάδες. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Μας κράτησε ο πολύ καλός τερματοφύλακας. Δεν απειληθήκαμε σε καμία φάση, πάρα μόνο σε στημένη μπάλα. Ελπίζουμε πολύ καλύτερα για την συνέχεια».

 

A.M.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports