Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 8): Τέλος οι λακκούβες στην Πάτρα!

Αποκλειστικό (Νο 8): Τέλος οι λακκούβες ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η πρωτοποριακή μέθοδος εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία

Ενα καινοτόμο σχέδιο, που αποκαλύπτει σήμερα το thebest, θα εφαρμόσει ο Δήμος Πατρέων δίνοντας μια για πάντα οριστική και μόνιμη λύση στο πρόβλημα με τις λακκούβες στους δρόμους της Πάτρας.

 

Η ασφαλτόστρωση κάθε τρεις και λίγο των δρόμων δεν λύνει το πρόβλημα. Δαπανώνται χιλιάδες ευρώ μηνιαίως χρήματα που ο πατρινός έχει πληρώσει από το υστέρημά του μέσω των δημοτικών τελών. Παρόλα αυτά οι κακοτεχνίες, τα προβλήματα οι διαρκείς ανάγκες για να σκαφτούν οι δρόμοι για τα δίκτυα κοινής ωφελείας, δημιουργούν νέες λακκούβες, νέες ανάγκες για ασφαλτόστρωση.

«Οι συγκεκριμένες προτάσεις για την ασφαλτρόστρωση των δρόμων της πόλης υπηρετούν έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο. Τον αποπροσανατολισμό των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, που πλήττονται από τις πολιτικές της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και δεν είναι βέβαια μόνο ο αποπροσανατολισμός. Είναι και η εξαπάτηση από πλευράς της κυβέρνησης, ότι μόνο εκείνη σε αντίθεση με προηγούμενες κυβερνήσεις, έχει την πολιτική βούληση, να κλείσει τις λακκούβες σε όλα τα επίπεδα. Είναι μάλιστα γνωστό ότι τα ασφαλτικά αυτά προγράμματα υπαγορεύονταν και καθορίζονται κατά κύριο λόγο από τις ανάγκες του ΝΑΤΟ, της συμμετοχής της χώρας σε αυτό και της ευθυγράμμισης των κυβερνήσεων στα επιθετικά σχέδια κατά χωρών και λαών. Με τα λεφτά και το αίμα του ελληνικού λαού στήνεται ένα τεράστιο πάρτι δισεκατομμυρίων, γύρω από δημόσια έργα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Πλατείας Ολγας του Υ.Ε.Κ.Κ.Ε. (Υπέρ Επαναστατικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας).

Η οδός Ακρωτηρίου, στο βάθος ο Ομπλός

Η οδός Ακρωτηρίου, στο βάθος ο Ομπλός

Η οδός Ακρωτηρίου, στο βάθος ο Ομπλός

Οπως αποκαλύπτει σήμερα το thebest θα ξηλωθεί η άσφαλτος από όλους τους δρόμους της Πάτρας.

Οι δρόμοι θα είναι χωμάτινοι, όπως τα παλιά χρόνια, γεγονός που θα προσδώσει νοσταλγικό χαρακτήρα στην Πάτρα. «Θα θυμηθούμε πως ήταν η Πάτρα του 19ου αιώνα, όταν διαμορφώθηκε η κάτω πόλη. Τότε που δεν υπήρχε πίσσα, ούτε άσφαλτος, ούτε η Αντζελα Δημητρίου», δήλωσε η αρμόδιος αντιδήμαρχος δρόμων και ασφαλτικών, Αλέκα Λακκούβα Χαλιαμαύρα.

Η Δημοτική Αρχή έλαβε σοβαρά υπόψιν της πως τα περισσότερα Ι.Χ. στην Πάτρα είναι τζιπάκια, που δεν έχουν πρόβλημα στους χωμάτινους δρόμους.

 

Αποκλειστικό (Νο 7): Ξεπεράστηκε το πρόβλημα με το "πόδι" της αερογέφυρας στη Μεγάλη Περιμετρική της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα