Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εμείς πότε θα γλιτώσουμε απ΄την καρμανιόλα; Παρέμβαση στον Πρωθυπουργό για την Πατρών - Πύργου

Εμείς πότε θα γλιτώσουμε απ΄την καρμανιό...

Από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Στον Πρωθυπουργό αναμένεται να θέσει το ζήτημα της άμεσης κατασκευής της Πατρών - Πύργου ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, διά του Δημάρχου του, με υπόμνημα κατά την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα στο τέλος Οκτωβρίου.

"Επιτέλους πότε θα γλυτώσουμε από την καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου;" θα αναφέρεται μεταξύ άλλων στο υπόμνημα.

Σύμφωνα με τον Δήμο θα ζητηθεί η επίσπευση των εργασιών για την ολοκλήρωση της τμήματος Πατρών – Πύργου της Ολυμπίας Οδού, με υπόμνημά, από τον Πρωθυπουργό

Όπως επισημαίνεται  "τραγικός είναι ο απολογισμός των τροχαίων  δυστυχημάτων που σημειώνονται στην Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου τις τελευταίες ημέρες καθώς σχεδόν καθημερινά  αυξάνονται   οι νεκροί και οι τραυματίες. Η  Εθνική οδός Πατρών- Πύργου δικαίως  θεωρείται ως το πιο επικίνδυνο οδικό δίκτυο στην χώρα, μία σύγχρονη καρμανιόλα, γεμάτη από καντηλάκια και εικονοστάσια για τους νεκρούς τόσων χρόνων".

Επιπλέον θα ζητηθούν "ανισόπεδοι κόμβοι που να συνδέουν το υπόλοιπο οδικό δίκτυο. Κόμβους τόσο στην Κ. Αχαΐα και στο αεροδρόμιο του Αράξου όσο και στην διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ Πατρών,  καθώς και  έξοδοι στον Αλισσό… Να γίνεται πλέον ασφαλής και άνετη η μετακίνηση των ταξιδιωτών καθώς και των επαγγελματιών οδηγών.Επιπλέον να χρηματοδοτήσει η Πολιτεία την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να συνεχίζει την πολλή καλή δουλεία  που κάνει  με τις  σημαντικές παρεμβάσεις και βελτιώσεις στο υφιστάμενο δίκτυο καθώς και τις σημάνσεις αλλά και να ενισχύσει τον φωτισμό και  τους φωτεινούς σηματοδότες".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις