Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τάε κβο ντο: Με 5 μετάλλια επέστρεψε η Δύναμη Πατρών από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων

Τάε κβο ντο: Με 5 μετάλλια επέστρεψε η Δ...

Ένα χρυσό με τον Αργύρη Σοφοτάσιο και 4 αργυρά

Το Πατραϊκό Taekwondo είναι πλέον πλουσιότερο κατά 9 μετάλλια συνολικά, μετά τις επιτυχίες των πατρινών αθλητών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που διεξήχθη στη Χαλκίδα, γεμίζοντας χαμόγελα όλα τα σωματεία που συμμετείχαν.  Η αποστολή της Δύναμης επιστρέφει με τα περισσότερα μετάλλια, 1 χρυσό και 4 αργυρά.

Η ανακοίνωση:

«Η κορυφή όμως χωράει μόνο έναν.

Η αποστολή της Δύναμης επιστρέφει με τα περισσότερα μετάλλια, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένας δυνατός σύλλογος με όραμα, σειρά και πρόγραμμα.

Για ακόμη μια φορά η Δύναμη πρωταγωνιστεί στα τερέν στη συγκομιδή των μεταλλίων με 1 χρυσό και 4 Αργυρά .

Φανερά ικανοποιημένοι οι προπονητές της Δύναμης που έχουν στη διάθεση τους μία εξαιρετική φουρνιά ταλαντούχων αθλητών με λαμπρό μέλλον.

Χρυσό μετάλλιο για τον Αργύρη Σοφοτάσιο στην κατηγορία -68kg μετά από εξαιρετική προσπάθεια 5 αγώνων. Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους του, δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αποστολή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Κύπρο με την εθνική ομάδα, εισιτήριο που είχε ήδη κερδίσει με τη διάκριση του στο G2 President's Cup Europe 2017. Ο πατρινός αθλητής επιβεβαίωσε έτσι ότι ανήκει στους πλέον πιο ελπιδοφόρους αθλητές της γενιάς του.

Σημαντικές επιδόσεις από τα κορίτσια της Δύναμης που αγωνίστηκαν σε 4 τελικούς κοιτάζοντας στα μάτια αθλήτριες υψηλού επιπέδου. 2η θέση και αργυρό μετάλλιο για τις αθλήτριες Μαρία Λάμπρου και Ρέα Νασοπούλου, στις κατηγορίες -68 kg και -59kg αντίστοιχα.

Δύο τελικούς στις λεπτομέρειες έχασε η Δύναμη, με έπαθλο το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo. Τόσο η Γεωργία Παναγιωτοπούλου στα -44kg, όσο και η Κατερίνα Αγγελοπούλου στα -49kg, έχασαν το χρυσό μετάλλιο, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα .

«Η εμφάνιση των αθλητών σε κάθε αγώνα είναι ο καθρέφτης της σκληρής δουλειάς», δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Σταύρακας Γιώργος, αναμφισβήτητα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επιτυχίας που αναλαμβάνει πλέον να οδηγήσει τους αθλητές της Δύναμης σε υψηλότερο επίπεδο. «Το αποτέλεσμα αυτό αποδεικνύει έμπρακτα τη σκληρή δουλειά που πραγματοποιείται από τους αθλητές μας», προσθέτει.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάε κβον ντο: Σάρωσαν οι Πατρινοί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα - "Χρυσοί" οι Πανόπουλος και Σοφοτάσιος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports