Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ Ή SEXY ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ; ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ PARIS FASHION WEEK ΜΕ DIOR KAI SAINT LAURENT (ΦΩΤΟ)

ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ Ή SEXY ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ; ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κοριτσίστικα τούλια ή μοιραία φτερά;

Oλα τα βλέμματα στην Πόλη του Φωτός, για την παριζιάνικη εβδομάδα μόδας που «κλείνει» τον κύκλο των σημαντικότερων fashion shows της οικουμένης εν όψει της επόμενης άνοιξης. Η αυλαία ήταν ηχηρή με τις επιδείξεις των οίκων Christian Dior και Saint Laurent που αποτελούν στις μέρες μας κορυφαίες trendsetters υπερδυνάμεις. Δυο ραντεβού σε εντελώς διαφορετικό κλίμα και με κόντρα μηνύματα, οπότε σας έχουμε στιγμιότυπα από πασαρέλα και διάσημες καλεσμένες.

Την κολεξιόν Dior παρακολούθησαν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί Ναόμι Γουοτς, Εμιλι Ραταζκόβσκι, η βετεράνος supermodel Εύα Ερτζιγκόβα και τα style icons Ολίβια Παλέρμο, Αλέξα Τσανγκ, Κιάρα Φεράνι, Κάρλι Κλος. Πιο εντυπωσιακή παρουσία front row η ρωσίδα καλλονή Νατάλια Βοντιάνοβα τυλιγμένη σε κανελί Dior φτερά και με συνοδό τον κροίσο σύζυγό της.

Η ιταλίδα designer Maria Grazia Chiuri κήρυξε ελευθερία αισθητικών επιρροών διατηρώντας το στίγμα της φεμινίστριας δημιουργού. Μετά τα τι-σερτ περί φεμινισμού που έκαναν θραύση στην αγορά, έδειξε μπλουζάκι για τις γυναίκες στην τέχνη και «έπαιξε» κεφάτα με ναυτικά ριγέ, χαλαρά τζιν και τσάντες με logos. Τα διάφανα φορέματα «μπαλαρίνας» ήταν λιγότερο βαρύγδουπα με χαρούμενα κοριτσίστικα χρώματα, τούλινα πουά, disco χάντρες. Είδαμε και «κορμάκια» από βελονάκι με σκίτσα, συνδυασμένα με αιθέριες μίντι φούστες. Οι χαρακτηριστικές τιράντες με το όνομα του brand παραμένουν.

Στο Saint Laurent ο προβοκάτορας Anthony Vaccarello επιμένει στην πρόκληση και στις μοιραίες γυναίκες που δεν φοβούνται να «διαφημίσουν» το σώμα και τα κάλλη τους. Με φόντο τον φωταγωγημένο πύργο του Αιφελ το show διέθετε αποκλειστικά sexy θηλυκά, έτοιμα για εκρηκτικές νύχτες και διαρκές clubbing. Υπερβολικά μίνι και καυτά βραδινά σορτσάκια, μπότες με φτερά, «μπαλούν» τοπ και φούστες αλλά και μπλούζες σαν θεαματικές φτερωτές ομπρέλες. Τα πόδια πάντα σε κοινή θέα. Μιλάμε για δημιουργίες κατάλληλες για άψογες, νεανικές σιλουέτες (που βέβαια πέτυχαν μοναδικές εικόνες από αυτές που χαίρεσαι να θαυμάζεις με το στόμα ανοιχτό). Στην πρώτη σειρά καθόταν η Κέιτ Μος που λατρεύει το sexy-rock ύφος Saint Laurent καθώς και οι Κατρίν Ντενέβ, Λένι Κράβιτζ, Κλοέ Σεβινί, Αμπερ Βαλέτα κ.α

* Kαι στις δυο επιδείξεις συμμετείχε η 16χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ Κάια Γκέτμπερ με τα εξωπραγματικά πόδια. Οι παπαράτσι τις ακολουθούν παντού και στο Παρίσι και δημοσιεύονται συνεχώς φωτογραφίες στα γαλλικά media.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View