Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος έχασε από τον Άρη για το κύπελλο

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος έχασε από το...

Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων

Ο Παναιγιάλειος έχασε με 1-0 από τον Άρη, με τους "κίτρινους" να βάζουν βάσεις πρόκρισης στους "16". Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου τους «κίτρινους» «λύτρωσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος επτά λεπτά μετά την είσοδό του βρήκε δίχτυα και στο ντεμπούτο του χάρισε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Μία νίκη που βοηθά τον Άρη να βάλει βάσεις πρόκρισης δεδομένης της ισοπαλίας στο ματς Πανιωνίου - ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός διεύρυνε την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει... σπίτι του, αφού μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία απέναντι στην ομάδα της γενέτειράς του! Ανταγωνιστικοί οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν όσο μπορούσαν και έδειξαν σαφή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια.

Κακό το πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και με τον Άρη να κλείνει το 45λεπτο με την κατοχή υπέρ του (61% - 39%). Ωστόσο, ο Παναιγιάλειος ήταν πιο απειλητικός με 5 τελικές, εκ των οποίων οι 4 στην εστία. Η πρώτη σημειώθηκε στο 13' όταν ο Γεωργακόπουλος από πλάγια θέση υποχρέωσε τον Αναγνωστόπουλο σε επέμβαση.

Ο Μπρους στο 35' μετά από κλέψιμο επιχείρησε μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Ο Διαμαντόπουλος με πλασέ από πολύ κοντά προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Πολίτης εντυπωσιακά με το ένα χέρι έκανε εκπλητική απόκρουση. Στη συνέχεια της φάσης και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, απομάκρυνε ο Ιντζόγλου.

Ρυθμός στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρχε. Και αυτό γιατί συγκρούστηκαν οι Σόουζα, Γεωργακόπουλος. Ο Πορτογάλος αμυντικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του γίνουν αρκετά ράμματα στο κεφάλι, ενώ λίγο αργότερα ο επιθετικός του Παναιγιαλείου ένιωσε ζαλάδες και αποχώρησε και αυτός από το ματς. Εννοείται ότι η έξοδος του Σόουζα άλλαξε το πλάνο του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος στην επιστροφή του ως αντίπαλος τιμήθηκε από τους γηπεδούχους.

Στο 64΄ η «Μαύρη Θύελλα» βρέθηκε... φάτσα με το γκολ. Ο Γκούμας έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Σκαρτσίλας «πάτησε» για τον Σταματή και ο Δεληζήσης με τάκλιν του πήρε τη μπουκιά από το στόμα πριν ο επιθετικός των γηπεδούχων σουτάρει. Τέσσερα λεπτά μετά η «χρυσή» αλλαγή του Σπανού, ο Πλατέλλας συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ. Από κεφαλιά του Κάσσου ο Διαμαντόπουλος μέσα στην περιοχή και με πλάτη τροφοδότησε τον νεοεισελθόντα και αυτός με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πολίτη και έκανε το 0-1.

Στο 87', πάντως, λίγο έλειψε να γίνει το 1-1 όταν ο Παπαχρήστος επιχείρησε σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία και προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. Στα υπόλοιπα λεπτά ο Άρης κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, παίρνοντας το τρίποντο που τον έβαλε σε θέση οδηγού στον όμιλο.

Σκόρερ: 68' Πλατέλλας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Στίκας, Ιντζίδης, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους (74' Κόκκορης), Καζναφέρης, Σκαρτσίλας (80' Κοντοχρήστος), Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος (59' λ.τρ. Σταματής).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα (52' λ.τρ. Παυλίδης), Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος, Στεφάνοβιτς (61' Πλατέλλας), Πασάς (89' Μπούρμπος), Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναιγιάλειος: Νέα φιλική ήττα στη Σπάρτη

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports