Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο: Πάλι ισόπαλοι Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα

Κύπελλο: Πάλι ισόπαλοι Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα

Για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 21΄ με τον Σπιριντόνοβιτς, ο ΠΑΣ ισοφάρισε στο 83΄ με τον Γιάκο και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό. Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα συναντήθηκαν πριν από τρεις ημέρες (Δευτέρα) στους «Ζωσιμάδες» για το πρωτάθλημα, όπου αναδειχθηκαν ισόπαλες επίσης με 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Σπιριντόνοβιτς στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν επικίνδυνος το διάστημα αυτό στις αντεπιθέσεις και στο 18΄ μακρινό σουτ του Κοζορώνη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αστράς.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε στο δεύτερο μέρος να ισοφαρίσει και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Μπετρά (53΄, κεφαλιά απέκρουσε ο Αστράς), Γιάκο (63΄, οριζόντιο δοκάρι), Λίλα (69΄, σουτ έδιωξε ο Αστράς), ο Πανιώνιος «απάντησε» με τις ευκαιρίες των Μασούρα (79΄), Λάμπρου (80΄), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση στο 83΄ με πλασέ του Γιάκου που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Αστρά.
Απόψε στις 20.30 παίζουν στον δεύτερο αγώνα του 7ου ομίλου ο Παναιγιάλειος με τον Άρη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Παπαγεωργίου, Κάργας, Γκιοατά, Σαραμαντάς (65΄ Πινιώτης), Ταπόκο (76΄ Γεσίλ), Κόρμπος, Σαββίδης (65΄ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς, Χατζισαφί, Μασούρας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ναδάλες (9΄ Καρανίκας), Σκόνδρας, Μπέριος, Μαυροπάνος, Λίλα, Κοζορώνης (46΄ Γιάκος), Μανθάτης, Βιδάλ, Μπετρά (60΄ Σολτάνι).

Σπάρτη-Τρίκαλα 1-3

«Με το δεξί» μπήκαν τα Τρίκαλα στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς νίκησαν 3-1 τη Σπάρτη στην πρωτεύουσα της Λακωνίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, και «έπιασαν» στην κορυφή της βαθμολογίας του γκρουπ τον Ατρόμητο. Τα γκολ που χάρισαν το «τρίποντο» στους Θεσσαλούς σημείωσαν οι Τσίπρας (2΄), Γκόλιας (62΄) και Σιαλμάς (88΄), ενώ η Σπάρτη είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ράνο (37΄).

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Τσίπρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Σπάρτης (0-1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 37΄, όταν μετά τη σέντρα του Μπαρέττα ο Ράνος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα «βρήκε» στο σώμα του Κοτσώνη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των Τρικάλων (1-1).

Η Σπάρτη έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 43΄, όταν η σέντρα-σουτ του Μπαρέττα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ωστόσο τα Τρίκαλα ήταν αυτά που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 62΄ με κεφαλιά του Γκόλια ύστερα από λάθος διώξιμο του Νιάρου (1-2). Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 88΄ με γυριστό σουτ ο Σιαλμάς μετά τη σέντρα του Πάνου.

ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Σάββα, Μάγκας (67΄ Τριανταφυλλάκος), Νιάρος, Οικονομόπουλος, Τσιμόντζι, Μπέλης, Μπαρέττας, Ράνος (76΄ Φουρτάδο), Γουόρντεν.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Γκόλιας, Τεγούσης, Τσιάρας (46΄ λ. τρ. Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (82΄ Τόμιτς), Τσίπρας, Καπός (60΄ Σιαλμάς).

Κισσαμικός-Αχαρναϊκός 1-0

Σε ένα ματς γεμάτο εντάσεις και δυνατά μαρκαρίσματα, ο Κισσαμικός κατάφερε να νικήσει στο γήπεδό του 1-0 τον Αχαρναϊκό, στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα πέναλτι, αλλά μόνο οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν. Στο 63΄ και σε μαρκάρισμα του Κυριαζόπουλου πάνω στον Λεμονή, υποδείχθηκε η «εσχάτη των ποινών», που ο Ξύδας μετέτρεψε σε γκολ. Στο 82΄ και σε χέρι του Παντελάκη μέσα στην περιοχή, κέρδισαν πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι, όμως ο Μπεκατώρος, ο οποίος ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Τόλι, Τασιούλης (73΄ Σεληνιωτάκης), Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός (86΄ Χαλκιαδάκης), Αποστολίδης (78΄ Ντάγκρας), Ξύδας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Μπεκατώρος, Παπασάββας, Χαραλαμπόπουλος (54΄ Τούγλης), Σταμούλης (78΄ Καζβιρόπουλος), Καναβέτας (20΄ Κυριαζόπουλος), Εζουμέζου.

* Ένταση σε βάρος του προέδρου του Αχαρναϊκού, Γιώργου Μελά, δημιουργήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας κινήθηκαν εναντίον του, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει, παρ' όλο που ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει για να παρακολουθήσει το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Αποκλεισμός για τον Απόλλωνα Πατρών από το Κύπελλο

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports