Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ακροάσεις για την παιδική και την προπαιδική χορωδία της Πολυφωνικής

Πάτρα: Ακροάσεις για την παιδική και την...

Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές για τα παιδικά τμήματα του Ωδείου της Πολυφωνικής

Άρχισαν και συνεχίζονται οι ακροάσεις για τα τμήματα της Προπαιδικής και της Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής. Πιο συγκεκριμένα για την Προπαιδική χορωδία [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου] ακροάσεις θα γίνονται τα Σάββατα: 16, 23 και 30 Σεπτεμβρίου, 12 έως 13.30 το μεσημέρι. Στο τμήμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας Β΄ έως και Ε΄ Δημοτικού Σχολείου. Οι δοκιμές του τμήματος θα αρχίσουν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Για την Παιδική χορωδία [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου], οι ακροάσεις συνεχίζονται τα Σάββατα:16, 23 και 30 Σεπτεμβρίου, 10-11 το πρωί. Στο τμήμα της Παιδικής χορωδίας μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας ΣΤ΄ Δημοτικού έως και Γ΄ Λυκείου.

Παράλληλα άρχισαν ήδη και συνεχίζονται οι εγγραφές για τα παιδικά τμήματα του Ωδείου της Πολυφωνικής [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], με στόχο οι μικρές ηλικίες, να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο της μουσικής, μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες με εξειδικευμένους καθηγητές και με την υπογραφή της Πολυφωνικής.

Έτσι λοιπόν το τμήμα της ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ, με τη Δήμητρα Πίτσου, καλύπτει παιδιά Προνηπίου, Νηπίου και Α΄ Δημοτικού, που μέσα από το παιχνίδι και με δοκιμασμένες μουσικοπαιδαγωγικές μεθόδους, προσφέρει στα παιδιά, τα πρώτα βήματα για τη συνάντηση τους με τη Μουσική.

Η Κιθαρούπολη, με το Γιώργο Αθανασακόπουλο, είναι η αρχική γνωριμία και απασχόληση των παιδιών Νηπίου και Α΄ Δημοτικού, με το όργανο της κιθάρας, ενώ τα ΜΑΝΤΟΛΙΝΙΑ με την Τέτη Ζέρβα, συναντούν στα πρώτα τους βήματα, τον υπέροχο κόσμο του μαντολίνου [παιδιά Νηπίου και Α΄ Δημοτικού].

Τέλος το Σύνολο παιδικών κρουστών, για παιδιά Νηπίου έως Β΄ Δημοτικού, με τον Γιώργο Λαμπράκο, έρχεται σε επαφή με τον κόσμο των κρουστών οργάνων, μαθαίνοντας το ρυθμό και τη αρχική χρήση των κρουστών οργάνων.

Πληροφορίες γενικώς για το ΩΔΕΙΟ και τα τμήματα της Πολυφωνικής, καθημερινά στη Γραμματεία του Οργανισμού, στην Αθανασία Παπασταύρου, οδός Κορίνθου 280 και Γούναρη, τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248 www.polyphonikipatras.gr.

E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture