Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φιλικό «διπλό» των νέων του Παναιγιάλειου στα Καλάβρυτα

Φιλικό «διπλό» των νέων του Παναιγιάλειο...

Οι "μελανόλευκοι" επικράτησαν με 2-0 της ΑΕ Καλαβρύτων

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει των νέων αγωνιστικών της υποχρεώσεων η Ομάδα Νέων (Κ19) του Παναιγιαλείου αντιμετώπισε το Σάββατο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων την τοπική Αθλητική Ένωση, την οποία κέρδισε 2-0.

Και τα δύο «μελανόλευκα» τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 6΄ όταν ο Καλόφωνος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κόκκορη «άνοιξε» το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά τού δημιουργού του πρώτου γκολ (Κόκκορης), ο οποίος μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στον ενδιαφέροντα αυτό φιλικό αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Παναιγιάλειου, Χρήστος Παρασκευόπουλος, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, από τους οποίους έχει μείνει μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Καρακίτσος, Αϊντίν, Σακελλαρόπουλος, Σουβατζόγλου, Καφεντζής, Ζησιμόπουλος, Κουτρόπουλος, Δημητρέλης, Χαραλαμπόπουλος, Καλόφωνος, Κόκκορης

(Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Βαγενάς, Παναγιωτόπουλος, Χίσα, Σκιαδάς, Κόλα, Τσουρής, Σολωμός, Αγγελόπουλος, Ροδόπουλος, Σπυρόπουλος)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Φιλικό προετοιμασίας για την Α.Ε. Καλαβρύτων και την Κ-20 του Παναιγιαλείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports