Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Χωρίς χειρουργεία για μια εβδομάδα το Νοσοκομείο Αγρινίου- Με ελλείψεις στο Μεσολόγγι τα περιστατικά

Χωρίς χειρουργεία για μια εβδομάδα το Νο...

Από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και για 7 ημέρες

Από την Κυριακή 03/09/2017, κατόπιν της απόφασης του Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας να αναστείλει για 7 ημέρες τη λειτουργία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Αγρινίου, το Νοσοκομείο Mεσολογγίου καλύπτει όλα τα χειρουργικά περιστατικά του Νομού.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων και των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» που σημειώνουν πως μπροστά σε αυτό το γεγονός και με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού σε ειδικότητες που συνδέονται με την λειτουργία του χειρουργείου (Καρδιολόγοι-Αναισθησιολόγοι) ζητήθηκε από το Νοσοκομείο η ενίσχυση των ειδικοτήτων αυτών.

«Αντί αυτού ο Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Κος Μιχάλης έστειλε τροποποίηση του προγράμματος εφημεριών του Νοσοκομείου μας, η οποία αναγκάζει τους δύο εναπομείναντες σε εμάς Καρδιολόγους να εφημερεύουν κάθε δεύτερη μέρα για όλο αυτό το διάστημα. Αυτό όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας όχι μόνο είναι αντίθετο με τις κοινοτικές και εθνικές οδηγίες περί εφημέρευσης, αλλά είναι και βιολογικά αδύνατο με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους γιατρούς» υποστηρίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου και οι Γιατροί που ζητούν από τον κ. Μιχάλη «να πράξει αυτό που επιτάσσει ο κοινός νους, δηλαδή την ενίσχυση των ειδικοτήτων όπως αυτό ζητήθηκε» καταλήγοντας πως «αλλιώς έχει την αποκλειστική ευθύνη κάθε δυσλειτουργίας που τυχόν θα προκύψει».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being