Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Για τη νίκη ο Ολυμπιακός με Λαμία

Σούπερ Λίγκα: Για τη νίκη ο Ολυμπιακός με Λαμία

Η «αυλαία» θα ανοίξει σε Αγρίνιο και Χανία

Το 2Χ2 στη Super League θα επιδιώξει να πετύχει απόψε στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός κόντρα στη «νεοφώτιστη», Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι», που στο παρελθόν έχουν δυσκολευτεί αρκετές φορές μετά από ευρωπαϊκές επιτυχίες, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί που έχουν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους εντός κι εκτός των συνόρων.

Στις 21:30 στο ουδέτερο γήπεδο του Ατρόμητου η ομάδα του Χάσι θα προσπαθήσει να πετύχει την 4η σερί νίκη της (2 με Ριέκα και μία στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ) απέναντι στο συγκρότημα της Φθιώτιδας που στο ματς με την Ξάνθη (0-0) έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα ικανή για τη ζημιά εάν δεν της δοθεί η δέσουσα προσοχή.

Η «αυλαία» θα ανοίξει σε Αγρίνιο και Χανία αντίστοιχα (19:15), όπου ο μεν Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο (οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν από την ΑΕΚ την 1η αγωνιστική, ενώ οι Περιστεριώτες παραχώρησαν ισοπαλία στον Απόλλωνα), ο δε Πλατανιάς, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα στο ίδιο γήπεδο, θα φιλοξενήσει την Ξάνθη, που και αυτή προέρχεται από το 0-0 με την Λαμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας συγχαίρει τους αθλητές του

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports