Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας συγχαίρει τους αθλητές του

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας συγχαίρει τους αθλητές του

Για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση

O Προμηθέας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει τους αθλητές του, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Νίκο Κουμουνδούρο, Θόδωρο Κυριλή, Βασίλη Μαλτέζο, Γιώργο Γεωργόπουλο, Νίκο Τσιακμά, Νίκο Αναστασόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέας, με αίσθημα βαθιάς συγκίνησης, θα ήθελε να συγχαρεί θερμά και να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία, στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Βλέποντας ιδίοις όμμασι τους κόπους και τις θυσίες αυτών των παιδιών, στην προσπάθεια τους να συνδυάσουν το απαιτητικό πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων της ομάδας με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις, αισθανόμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία τους και σίγουροι πως θα συνεχίσουν να κινούνται στο μονοπάτι της διάκρισης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε έναν εκ των σημαντικότερων συνεργατών του Προμηθέα, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην ακαδημαϊκή εξέλιξη των Κουμουνδούρου, Κυριλή & Μαλτέζου.

Η φοίτηση των υπότροφων αθλητών του προγράμματος «ΝΟΥΣ» στα εκπαιδευτήρια Πάνου, παρέχει στα παιδιά κάθε πιθανό εφόδιο που θα χρειαστούν στην μετέπειτα πορεία της ζωής τους και για αυτόν τον λόγο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση και στους καθηγητές του σχολείου.

Από το παιδί που κάνει πρώτη φορά προπόνηση, μέχρι τον επαγγελματία αθλητή, όλοι κερδίζουν μέσα από τον αθλητισμό. Αυτή είναι η βασική μας αρχή και βάσει αυτής θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε.

Εν κατακλείδι, θέλουμε όλα τα παιδιά του συλλόγου να γνωρίζουν πως η διοίκηση του Προμηθέα θα καταβάλλει πάντοτε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τους δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστούν στη ζωή τους, εντός και εκτός παρκέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Το πρόγραμμα των φιλικών του Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports