Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Στην έδρα μας δεν είναι φαβορί η Μπιλμπάο»

Μαρίνος Ουζουνίδης: «Στην έδρα μας δεν ε...

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με τους Ισπανούς

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τα πλέι οφ του Europa League εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε χαρακτηριστικά ότι «αύριο δεν θα είναι φαβορί η Μπιλμπάο» και επισήμανε ότι «αυτό που έχει σημασία είναι να μπούμε στο γήπεδο χωρίς φόβο, να κάνουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Στο τέλος της ημέρας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό το πώς θα εκμεταλλευθούν οι «πράσινοι» τις αδυναμίες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, για την οποία εξέφρασε την άποψη ότι «... είναι μια ομάδα που πρέπει να την πιέσεις. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου τους σεβάστηκε παραπάνω από ότι πρέπει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

Θα θέλατε να είχατε τον Τσάβες αύριο στην αποστολή;

«Είμαι ευχαριστημένος από αυτούς που έχω. Αν προλάβουμε και τον δηλώσουμε για να τον έχουμε στο άλλο παιχνίδι, θα είναι ακόμα μια επιλογή για εμάς. Ξέρετε πάντα πως λειτουργώ, με ενδιαφέρουν πάντα οι ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου».

Τον Γιόχανσον τον έχετε στη διάθεσή σας, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

«Όχι για αύριο. Δουλεύει καλά, ανταποκρίνεται καλά. Ήδη έχει αρχίσει σε κομμάτια της προπόνησης με μπάλα. Για το αυριανό παιχνίδι δεν είναι έτοιμος, για το επαναληπτικό ίσως».

Στο πρόσφατα φιλικό η ομάδα είχε μια απώλεια, του Κουλιμπαλί. Πως σκέφτεστε να τον αντικαταστήσετε;

«Έχουμε παίκτες. Είναι ο Κολοβέτσιος, είναι ο Νούνο. Θα δουμε ως αύριο ποιον θα αποφασίσω. Ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο παιδιά που θα επιλέξω.

Για εμένα έχει σημασία να μην κολλήσουμε σε ονόματα παικτών, έχει σημασία να μπούμε μέσα με αυτοπεποίθηση και θέληση. Έχω πει πως συνολικά είναι φαβορί η Μπιλμπάο, αλλά αύριο δεν θα είναι φαβορί η Μπιλμπάο. Παίζουμε στο σπίτι μας, παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Στο αυριανό παιχνίδι η Μπιλμπάο δεν είναι το φαβορί».

Όλοι λέμε πως σε αυτό το ζευγάρι φαβορί είναι η Μπιλμπάο. Διαχρονικά σας απασχολεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περάσει ισπανική ομάδα;

«Όχι δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή. Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει κιόλας. Δεν πρέπει να αλλάξει αυτό; Εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Και με την Γκαμπάλα είχαμε αποκλειστεί, αυτό τι σημαίνει; Πως δεν είχαμε ελπίδες. Δεν με απασχολεί αυτή η διαδικασία.

Οι ισπανικές ομάδες είναι ιδιαίτερες, αλλά η Μπιλμπάο είναι διαφορετική. Έχει περισσότερη ισορροπία και στην άμυνα, λόγω των Βάσκων έχει περισσότερη συνοχή και, όπως όλες οι ομάδες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους, έτσι κι η Μπιλμπάο.

Είναι πολύ διαφορετική όταν παίζει στο σπίτι της κι όταν παίζει εκτός. Όπως είπα, αυτό που έχει σημασία είναι να μπούμε στο γήπεδο χωρίς φόβο, να κάνουμε το παιχνίδι μας με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Στο τέλος της ημέρας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Παναθηναϊκός με Αθλέτικ Μπιλμπάο, η ΑΕΚ με Κλαμπ Μπριζ και ο ΠΑΟΚ με Εστερσουντ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports